Kesä Brygalla 

Kesä Brygalla

Bryga-puistokansi täynnä pelejä, leikkejä ja erilaisia ajanviettomahdollisuuksia!

Kesä on ihmisen parasta aikaa, REDIn puistokansi Bryga on paras paikka viettää kesää!

Huom! Päivitämme tälle sivulle kesän aikana lisää aktiviteetteja, joten pysy mukana!

KESÄKEIKAT BRYGALLA – REDI TO GET BACK
Viimeiset puolitoista vuotta olemme kaivanneet livemusiikkia, keikkoja ja tapahtumia. Horisontissa kajastaa jo hieman valoa kun tuomme loppukesän mukaansatempaavimmat ilmaiskeikat REDIn katolle! Ole mukana kun taivas heijastelee illan pehmeitä auringonsäteitä kaupungin ylle. Keikat ovat K-18 ja ilmaisia kaikille. Paikkoja rajoitetusti. Keikan kesto noin 1,5 tuntia. Ilmoittaudu mukaan alla!

12.8. klo 20 Yona – ilmoittautuminen
13.8. klo 20 Ursus Factory – ilmoittautuminen
14.8. klo 20 Jesse Markin – ilmoittautuminen

———-

SCOOTTIKOULUT BY FINSCOOTER
REDI ja FinScooterin scoottiammattilaiset tarjoavat kaikille scoottauksesta kiinnostuneille ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia scoottausta ammattilaisten avulla REDIn katolla, Bryga-puistokannella!

Järjestämme scoottikoulun heinäkuun neljänä keskiviikkona (7.7. / 14.7. / 21.7. / 28.7.) klo 12-14. Scoottikoulut soveltuvat kaikentasoisille kiinnostuneille, kunhan sinulta löytyy oma (tai laina) scoottilauta matkaan mukaan. Muista myös kypärä ja muut suojat!

Ilmoittaudu mukaan nopeasti, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että scoottikoulun ilmoittautuminen on ilmainen, mutta sitova. Ilmoittauduthan vain yhteen päivään, jotta mahdollisimman monella on mahdollisuus päästä mukaan.

Ilmoittaudu täältä!

———-

LOMALAISTEN PELIPÄIVÄT
Ajankohta: 9.6.-6.8. / ke-pe klo 12-16

Pelaa, hypi, leiki, tapaa kavereita ja pidä hauskaa, satoi tai paistoi!

Lainaa veloituksetta peli- ja leikkitarvikkeita laajasta valikoimasta. Lainauspiste sijaitsee Brygan leikkipuiston vieressä, REDIn 5.kerroksessa.
Tarjoamme lapsille maksutonta välipalaa aukiolopäivinä klo 14. Haluamme varmistua jokaisen lapsen auringonsuojasta, joten Brygalle on rakennettu varjoisia paikkoja ja tarjoamme myös aurinkorasvat maksutta.

Tuo lapset ja heidän kaverinsa pelaamaan. Tai mikset itsekin pelaisi yhtä kierrosta esimerkiksi mölkkyä? Tai haastaisi lapsia hyppynaruhyppelyssä?

Sadepäivänä lainauspiste on kiinni ja tästä viestimme täällä REDIn somessa. Näinä päivinä järjestämme korvaavaa aktiviteettia sisätiloissa. Sadepäivinä lisätietoja saa REDIn infopisteeltä, josta jaossa rajoitettu määrä maksuttomia pääsylippuja eri aktiviteetteihin!

———-

Kesä Brygalla