Kesä Brygalla 

Kesä Brygalla

Bryga-puistokansi täynnä pelejä, leikkejä ja erilaisia ajanviettomahdollisuuksia!

Kesä on ihmisen parasta aikaa, REDIn puistokansi Bryga on paras paikka viettää kesää!

Huom! Päivitämme tälle sivulle kesän aikana lisää aktiviteetteja, joten pysy mukana!

HELSINKI-PÄIVÄ
Ajankohta: la 12.6. klo 10-19

Tervetuloa REDIn ja Korkeasaaren eläinsuunnistukseen Helsinki-päivän kunniaksi! REDIn puistokannelle Brygalle on rakennettu kuuden rastin suunnistusreitti, jonka suorittamalla voit testata tietojasi eläimistä ja palkinnoksi saat ilmaisen pääsylipun Korkeasaareen. Kyllä kelpaa!

Toimi seuraavasti:
1. Tarvitset suunnistuksen avuksi puhelimen tai muun mobiililaitteen, jossa on verkkoyhteys ja sähköposti
2. Ensimmäisen rastin löydät Brygan pääovien luota (A-hissi, 5.kerros)
3. Aloita peli täältä**
4. Lue kysymys eläinkyltin alta
5. Valitse vastaus pelissä
6. Saat vastaamisen jälkeen ohjeet seuraavalle rastille
7. Kaikkien rastien jälkeen saat sähköpostiisi viestin, jolla voit noutaa ilmaisen pääsylippusi REDIn infopisteeltä 1.kerroksesta.

Ilmaislippuja on jaossa 1500 kappaletta ja ne tulee noutaa la 12.6. klo 10-19 välillä. Liput ovat voimassa 12.6.-31.8.2021.

Tarvitset pääsylipun/palkinnon lunastamista varten toimivan sähköpostiosoitteen, johon pääset kirjautumaan puhelimestasi.” Sähköpostin ei ole ihan pakko olla omassa puhelimessa, esim. lapsi voi antaa äidin osoitteen, kunhan sähköpostiin on pääsy REDIssä.

**Huom! Vaikka linkki on jo julkaistu, peliajankohta ja ilmaislippujen jako on voimassa vain la 12.6. klo 10-19.

———-

LOMALAISTEN PELIPÄIVÄT
Ajankohta: 9.6.-6.8. / ke-pe klo 12-16

Pelaa, hypi, leiki, tapaa kavereita ja pidä hauskaa, satoi tai paistoi!

Lainaa veloituksetta peli- ja leikkitarvikkeita laajasta valikoimasta. Lainauspiste sijaitsee Brygan leikkipuiston vieressä, REDIn 5.kerroksessa.
Tarjoamme lapsille maksutonta välipalaa aukiolopäivinä klo 14. Haluamme varmistua jokaisen lapsen auringonsuojasta, joten Brygalle on rakennettu varjoisia paikkoja ja tarjoamme myös aurinkorasvat maksutta.

Tuo lapset ja heidän kaverinsa pelaamaan. Tai mikset itsekin pelaisi yhtä kierrosta esimerkiksi mölkkyä? Tai haastaisi lapsia hyppynaruhyppelyssä?

Sadepäivänä lainauspiste on kiinni ja tästä viestimme täällä REDIn somessa. Näinä päivinä järjestämme korvaavaa aktiviteettia sisätiloissa. Sadepäivinä lisätietoja saa REDIn infopisteeltä, josta jaossa rajoitettu määrä maksuttomia pääsylippuja eri aktiviteetteihin!

——-

Kesä Brygalla