REDI PRESENTS: BMW 225XE NYT 30 EUROLLA

Kun teet seuraavien viikkojen aikana ostoksia, niin kannattaa tehdä ne REDIssä. Nimittäin ostamalla vähintään 30 eurolla, voit voittaa ladattavan hybridi-BMWn. 

 

MITEN HOMMA TOIMII
 

1. Osta REDIssä yhdelle kuitille vähintään 30 €:lla

2. Mene infopisteelle

• Näytä kuittisi

• Rekisteröidy ja hyväksy tietojesi käsittely

• Kuittisi leimataan

• Saat kaksiosaisen arpakupongin

• Pidä arpakuponki tallessa arvontaan asti

1. Voit toistaa tämän niin monta kertaa kuin haluat eli määrärajoituksia osallistumiselle ei ole.

2. Tuo arvontapäivänä, lauantaina 30.3.2019 arpakuponkisi REDIin, arvontalaatikkoon klo 15 mennessä. Arvontalaatikko sijaitsee 1. kerroksessa Skönen puolella, Monkin ja Ravintola Pomo D'orin välissä.

3. Arpakupongissa on kaksi osaa, joista toinen osa laitetaan arvontalaatikkoon ja toinen pidetään itsellä arvontaan asti.

4. Arvonta suoritetaan REDIn 1 -kerrokseen pystytettävällä lavalla arvontapäivänä, lauantaina 30.3.2019 klo 16, johon mennessä sinun tulee olla paikalla REDIssä.

5. Arvonnan suorittaja ilmoittaa arvotun arpakupongin numeron REDIn äänentoiston kautta. Mikäli sinulla on sama numero arpakupongissasi, ilmoittaudu pikimmiten lähimmälle REDI-oppaalle tai saavu 1-kerroksen lavalle. REDI-oppaita on arvonnan alkaessa lukuisia joka puolella REDI:ä.

6. Jos voittaja ei saavu 1-kerroksen lavalle tai ei ilmoittaudu REDI-oppaalle 15 minuutin kuluessa, arvotaan uusi voittaja.

7. Sinun tulee näyttää arpakuponkisi toinen osa sekä henkilöllisyystodistus voittoa lunastaessasi.

8. Osallistujan tulee olla yli 18-vuotias.

9. Arvonnan säännöt sekä lisätietoa arvonnan yhteydessä suoritettavasta henkilötietojen käsittelystä on saatavissa osoitteesta www.redi.fi/ tai REDIn infopisteestä.

 

AIKATAULU

 

Kampanja-aika: 23.2.-30.3.

Vaihda kuittisi arpakuponkiin la 30.3. klo 14 mennessä

Vie arpakuponkisi arvontalaatikkoon la 30.3. klo 10-15 välillä

Ole paikalla REDIssä kun voittaja arvotaan la 30.3. klo 16

 

Tarkemmat arvonnan säännöt sekä tietosuojaseloste löytyvät alempaa.

 

Mitä saat REDIstä 30 eurolla? Katsotaanpa:

{{offer.title}} {{messages['common.moreInfo']}}

{{selectedOffer.store.name}}

{{selectedOffer.title}}

{{selectedOffer.description1 | nl2space}}

{{selectedOffer.description2 | nl2space}}

{{selectedOffer.longDescription | nl2space}}

{{selectedOffer.store.name}}

{{selectedOffer.title}}

{{selectedOffer.description1 | nl2space}}

{{selectedOffer.description2 | nl2space}}

{{selectedOffer.longDescription | nl2space}}

Arvonnan säännöt

Laatimispäivä 22.2.2019

1. Arvonnan perustiedot
Arvonnan järjestäjä: Kiinteistö Oy Kauppakeskus REDI
                                 (y-tunnus: 2630492-6)
                                 c/o SRV Rakennus Oy
                                 PL 555, 02601 ESPOO
                                 (jäljempänä: "Arvonnan Järjestäjä")

Arvottava palkinto: BMW F45 Active Tourer 225xe A Charged Edition (6Y31) (CO2 69 g/km) -henkilöauto lisävarusteineen
Arvontaan osallistumisaika: 23.2.-30.3.2019 klo 15.00 asti ellei toisin ilmoiteta.
Arvonta-aika: lauantai 30.3.2019 klo 16
Arvontapaikka: Kauppakeskus REDI, jossa kaikkien arvontaan osallistujien tulee henkilökohtaisesti olla paikalla arvontaa suorittaessa.

2. Arvontaan osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voi osallistua 18-vuotta täyttänyt, täysivaltainen ja luonnollinen henkilö, joka ostaa tuotteita tai palveluita jostakin Kauppakeskus REDIn liikepaikasta aikavälillä 23.2.-30.3.2019 ja jonka kyseisestä yksittäisestä liikepaikasta tehdyn kertaostoksen arvo yhdellä kuitilla on vähintään 30 euroa.

Osallistumisaikana, aikavälillä 23.2.-30.3.2019 arvontaan voi osallistua jäljempänä yksilöidyllä tavalla joka kerta, kun yksittäisestä liikepaikasta tehdyn kertaostoksen arvo on vähintään 30 euroa. Arvontaan ei kuitenkaan voi osallistua:
- ostamalla alkoholi- tai tupakkatuotteita, Veikkauksen tuotteita tai palveluita, reseptilääkkeitä, lahjakortteja tai tapahtumalippuja,
- ostamalla raide- tai bussiliikenteen matkalippuja tai lataamalla matkakorttia
- tekemällä tilauksia REDIn liikepaikoista kolmannen palveluntarjoajan palvelua käyttäen, tai
- suorittamalla kalastonhoitomaksuja.

Arvontaan ei voi osallistua yhdistämällä Kauppakeskus REDIn eri liikepaikoissa tehtyjä, 30 euron alittavia ostoskuitteja toisiinsa.
Yksi vähintään 30 euron arvoinen kuitti oikeuttaa yhteen arpakuponkiin riippumatta siitä, kuinka suuri tehdyn kertaostoksen arvo yksittäisellä kuitilla on.

3. Toimenpiteet, joista arvontaan osallistuminen edellyttää
Arvontaan osallistuminen edellyttää osallistujalta seuraavien toimenpiteiden suorittamista:

a) Osallistujan tulee esittää yksittäisessä liikepaikassa osallistumisaikana (aikavälillä 23.2.-30.3.2019) tehtyjä, vähintään 30 euron suuruisia kertaostoksia koskeva kuitti Kauppakeskus REDIn infopisteessä, joka sijaitsee kauppakeskuksen 1. kerroksessa katutasossa. Kuitin voi esittää infopisteessä vain Kauppakeskus REDIn aukioloaikoina:
Ma-pe klo 10-21
La klo 10-19
Su klo 12-18.

Kuitti tulee esittää infopisteessä viimeistään lauantaina 30.3.2019, klo 14 mennessä. Tämän jälkeen kuittia vastaan ei voi enää saada arpakuponkia.

b) Jokaista esittämäänsä vähintään 30 euron arvoista kuittia vastaan osallistuja saa yhden arpakupongin, jonka osallistuja rekisteröi omiin nimiinsä käyttämällä infopisteeseen sijoitettua tablettitietokonetta tai muuta vastaavaa laitetta. Rekisteröinti edellyttää nimen ja yhteystietojen antamista. Rekisteröinnin yhteydessä osallistujan on pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä. Osallistuja voi osallistua arvontaan yhdellä tai useammalla arpakupongilla.

c) Osallistujan tulee säilyttää saamansa arpakuponki itsellään arvontaan asti.

d) Arpakupongissa on kaksi identtistä osaa. Molemmissa osissa on sama numerotunniste. Osallistujan tulee jättää arpakupongin toinen osa arvontalaatikkoon arvontapäivänä eli lauantaina 30.3.2019, aikavälillä klo 10-15. Jäljelle jäävä arpakupongin osa tulee säilyttää itsellä siihen asti, kun arvonta on suoritettu.

Arvontalaatikko sijaitsee Kauppakeskus REDIn 1. kerroksessa Skönen puolella arvottavan auton vieressä, Monki -myymälän ja ravintola Pomo D'orin välissä. Arvontalaatikon tarkan sijainnin näet tästä:

Arpakupongin toisen osan voi jättää arvontalaatikkoon vain arvontapäivänä lauantaina 30.3.2019 klo 10-15.

e) Arvonta alkaa klo 16, johon mennessä kaikkien osallistujien tulee olla sisällä Kauppakeskus REDIssä kuullakseen arvotun voittonumeron.

4. Arvonta
Arvonta suoritetaan Kauppakeskus REDIn 1. -kerroksen infopisteen välittömään läheisyyteen pystytettävällä lavalla, jossa juontaja ja toimittaja Tuija Pehkonen suorittaa arvonnan nostamalla arpakupongin arvontalaatikosta. Voittonumero julkistetaan välittömästi arvonnan suorittamisen jälkeen Kauppakeskus REDIn äänentoiston kautta. Palkinnon voittaa se henkilö: 1) jonka hallussa olevassa arpakupongin osassa on voittonumero ja 2) jonka nimiin kyseinen arpakuponki on rekisteröity, ja 3) joka on henkilökohtaisesti läsnä Kauppakeskus REDIssä arvontaa suoritettaessa ja näyttää arpakupongin arvontaoppaalle tai saapuu lavalle viidentoista (15) minuutin sisällä siitä, kun voittonumero on kuulutettu.

Arvontapäivänä Kauppakeskus REDIssä on paikalla useita arvontaoppaita jokaisessa kerroksessa. Arvontaoppailla on päällään oranssit, REDIn logolla varustetut collegepuserot ja kyltit, joista heidät voi tunnistaa helposti. Mikäli arpakupongissasi oleva numero arvotaan, mutta et ole arvontapaikkana toimivan lavan läheisyydessä, ilmoittaudu lähimmälle arvontaoppaalle, joka ilmoittaa arvonnan suorittaneille voittajan löytymisestä.

Mikäli ensimmäiseksi arvotun numeron haltija ei ilmoittaudu arvontaoppaalle, tai ei saavu arvontapaikkana toimivalle lavalle 15 minuutin kuluessa arvotun numeron kuuluttamisen jälkeen, suoritetaan arvonta uudelleen niin monta kertaa, että arvotun arpakupongin haltija ilmoittautuu arvontaoppaalle tai tulee lavalle.

Arpakupongit ovat henkilökohtaisia. Arvontaan ei voi osallistua luovuttamalla saamaansa arpakuponkia eteenpäin toiselle henkilölle, tai valtuuttamalla toisen henkilön tulemaan arvontapaikalle arpakupongin nimiinsä rekisteröidyn henkilön puolesta.

Voittajan on esitettävä arpakuponki sekä todistettava henkilöllisyytensä.

Palkinto luovutetaan voittajalle erikseen sovittuna aikana ja sovitulla tavalla arvonnan suorittamisen jälkeen.  Voittaja voi halutessaan kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

5. Arvontasääntöjen noudattamatta jättäminen

Arvonnan Järjestäjällä on oikeus hylätä arvontaan osallistuminen milloin tahansa, jos:

1) osallistuja ei täytä edellä mainittuja vaatimuksia arvontaan osallistumiseksi,

2) osallistuja on käyttänyt vilpillisiä keinoja osallistuakseen arvontaan, tai

3) osallistuja on muutoin toiminut näiden sääntöjen vastaisesti.

 

6. Arvonnan Järjestäjän ja arvonnan voittajan velvoitteet

Arvonnan Järjestäjä maksaa arpajaisveron, autoveron sekä auton rekisteröintimaksun. Arvonnan Järjestäjä ei vastaa muista kuin edellä mainituista veroista tai maksuista.
 

Arvonnan voittaja vastaa itse auton noutamisesta Laakkosen Helsingin Herttoniemen toimipisteestä, osoitteesta Mekaanikonkatu 2, 00880 Helsinki. Arvonnan Järjestäjä ei vastaa mistään auton noutamiseen ja toimittamiseen liittyvistä kustannuksista.
 

Arvonnan voittajan tulee itse huolehtia auton käyttöönottoon liittyvistä lakisääteisistä velvoitteista ja maksuista, kuten ajoneuvoverosta ja liikennevakuutusten hankkimisesta.

 

7. Vastuunrajoitus

Arvonnan Järjestäjä ja arvonnan yhteistyökumppanit eivät vastaa puutteellisista tai virheellisistä osallistumisista eivätkä mahdollisista painovirheistä tai muista arvontaan liittyvistä virheistä. Arvonnan Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista syistä johtuvista esteistä osallistua arvontaan.

Arvonnan Järjestäjä ja arvonnan yhteistyökumppanit, Kauppakeskus REDIssä liiketoimintaa harjoittavat yritykset tai muut Kauppakeskus REDIssä toimivat tahot tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit eivät vastaa vahingosta tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän arvontaan, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

 

8. Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistuneiden tietoja käytetään vain arvonnan suorittamiseen sekä palkinnon toimittamiseen voittajalle. Niitä ei käytetä tai luovuteta suoramarkkinointiin ilman arvontaan osallistuvan nimenomaista suostumusta.

Arvonnan yhteydessä annettavien henkilötietojen käsittelystä lisätietoa saat tietosuojaselosteestamme, jonka voit lukea tältä sivustolta tai osoitteessa: [www.redi.fi/redipresents] tai Kauppakeskus REDIn infopisteestä.

 

9. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella tai tavaramerkkioikeudella, ellei muutoin ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman Arvonnan Järjestäjän kirjallista lupaa.

 

10. Muuta

 

Nämä arvonnan säännöt koskevat kaikkia arvontaan osallistuvia.  Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Arvonnan Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa arvonnan sääntöjä ilman ennakkoilmoitusta. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Arvonnan Järjestäjä.

 

11. Lisätietoa arvottavasta palkinnosta

Arvottava palkinto on BMW 225 xe A Active Tourer Charged Edition, plug-in hybrid (CO2 69 g/km) -henkilöauto

- Vuosimalli 2019

- Käyttö bensiini/sähkö

- Automaattivaihteisto

- Neliveto

- 192 hv

- Sähköllä ajettava matka 35 – 42 km

- Perusvarusteina mm.

    - 17" alumiinivanteet

    - Pysäköintitutka takana

    - Ajonopeudensäädin

    - Automaattinen takaluukun avaus

- Tehdaslisävarusteet

    - Connected paketti

    - HiFi System, 7 kaiutinta

    - Lämmitettävä ohjauspyörä

    - Urheiluistuimet edessä

    - LED-valopaketti

    - Metalliväri, Mineral Grey

- Talvirengassarja 17 BMW aluv.

- Arvottavan auton arvo on noin 45 300,00 euroa.

 

 

Tietosuojaseloste

Kiinteistö Oy Kauppakeskus REDIn markkinointiarpajaisia ja sähköistä suoramarkkinointia koskeva tietosuojaseloste
Laatimispäivä 22.2.2019

 

1. Rekisterinpitäjä
Kiinteistö Oy Kauppakeskus REDI (jäljempänä "me" tai "REDI")
y-tunnus 2630492-6
c/o SRV Rakennus Oy
PL 555, 02601 ESPOO

2. Rekisteriasioiden yhteyshenkilö
Janina Pohja / redi@redi.fi

3. Rekisterin nimi
Kauppakeskus REDIn markkinointiarpajaisten ja rekisteri

4. Mitkä ovat henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste?
Osallistuessasi Kauppakeskus REDIn järjestämiin markkinointiarpajaisiin henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on:
- markkinointiarpajaisten toteuttaminen ja niihin liittyvien lupaustemme ja velvollisuuksiemme täyttäminen. Näitä ovat muun muassa markkinointiarpajaisten voittajan valitseminen, palkitseminen ja voitosta tiedottaminen.

Antaessasi suostumuksesi vastaanottaa REDIn markkinointiviestejä henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on:

 • - sähköinen suoramarkkinointi, joka sisältää mm.
      - kutsuja tapahtumiimme ja tilaisuuksiimme,
      - tiedottamista tarjouskampanjoistamme, markkinointiarpajaisistamme ja -kilpailuistamme tai muista tapahtumistamme,
      - markkinoinnin kohdentamista rekisteröityä kiinnostavaksi.

 • - Lisäksi tietoja voidaan käyttää Kiinteistö Oy Kauppakeskus REDIn liiketoiminnan, tuotteiden ja palveluiden suunnittelemiseen ja kehittämiseen.
  Käytämme automaattista päätöksentekoa (ml. profilointi) tunnistamaan henkilöprofiileja, verkkokäyttäytymistä, ikää ja kulutustottumuksia. Käytämme näitä tietoja esim. markkinoinnin kohdentamisessa ja palveluidemme kehittämisessä.
  Henkilötietojen käsittelyn perusteena on oikeutettu etumme ja suostumus.

 

5. Mitä tietoja käsittelemme?

Käsittelemme markkinointiarpajaisten ja muun markkinoinnin yhteydessä seuraavia henkilötietoja:

 • - rekisteröidyn perustiedot kuten nimi, syntymäaika, ja asiointikieli;

 • - rekisteröidyn yhteystiedot kuten sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoitetiedot;

 • - mahdolliset markkinointikiellot ja -suostumukset

 • - mahdolliset rekisteröityyn kohdistetut markkinointitoimenpiteet

 • - mahdolliset muut markkinointiarpajaisten toteuttamisen kannalta tarpeelliset tiedot

 • - mahdolliset muut erikseen rekisteröidyn suostumuksella kerätyt tiedot.

 

6. Mistä saamme tietoja?

Saamme tietoja ensisijaisesti rekisteröidyltä itseltään palveluiden ja verkkosivuston käytön, lomakkeen täytön tai muun asioinnin sekä markkinointiarpajaisiin, mainoskampanjoihin ja tapahtumiin osallistumisen yhteydessä saaduista tiedoista.

Henkilötietoja voidaan kerätä ja päivittää myös väestörekisteristä ja muista vastaavista julkisista ja yksityisistä rekistereistä.

 

7. Kenelle luovutamme ja siirrämme tietoja sekä siirrämmekö tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle?

Emme säännönmukaisesti luovuta rekisterin tietoja ulkopuolisille tahoille. Tietoja voidaan kuitenkin luovuttaa satunnaisesti Suomen lain mukaisesti.
 

REDI käyttää ulkopuolista palveluntarjoajia (alihankkijoita) palvelujensa tarjoamisessa ja toteuttamisessa. Näitä alihankkijoita ovat esimerkiksi ICT-palvelujen tuottajat. Tällöin henkilötietoja voidaan siirtää alihankkijoille siinä määrin kuin se on tarpeen palvelujen toteuttamiseksi. Nämä alihankkijat käsittelevät henkilötietoja rekisterinpitäjän puolesta ja lukuun rekisterinpitäjän ohjeiden mukaisesti. REDI varmistaa henkilötietoja käsittelevien alihankkijoidensa kanssa tehtävillä tietojenkäsittelysopimuksilla tietosuojan toteutumisen.
 

Henkilötietoja ei pääsääntöisesti siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Mikäli henkilötietoja poikkeuksellisesti siirretään EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, huolehdimme siitä, että alihankkija on sitoutunut EU-komission henkilötietojen käsittelyä koskeviin mallilausekkeisiin ja/tai kuuluu Privacy Shield -suojajärjestelmän piiriin.

 

8. Miten suojaamme tiedot ja miten pitkään niitä säilytämme?

Henkilötietoja sisältävän järjestelmän käyttöön ovat oikeutettuja vain ne työntekijämme, joilla on työnsä puolesta oikeus käsitellä asiakastietoja. Kullakin käyttäjällä on oma käyttäjätunnus ja salasana järjestelmään. Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta nimetyt henkilöt.
 

Arvontaan osallistuneiden henkilötietoja säilytetään siihen asti, kun arvonta on suoritettu. Lisäksi, mikäli olet antanut suostumuksesi vastaanottaa Kauppakeskus REDIn sähköisiä markkinointiviestejä, arvioimme tietojen säilyttämisen tarpeellisuutta säännöllisesti sovellettava lainsäädäntö huomioon ottaen.
 

Tämän lisäksi huolehdimme sellaisista kohtuullisista toimenpiteistä, joilla varmistetaan, ettei rekisteröidyistä säilytetä rekisterissä käsittelyn tarkoituksiin nähden yhteensopimattomia, vanhentuneita tai virheellisiä henkilötietoja. Oikaisemme tai hävitämme tällaiset tiedot viipymättä.

 

9. Mitkä ovat sinun oikeutesi rekisteröitynä?

Sinulla on oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilörekisteriin tallennetut tiedot ja vaatia virheellisen, vanhentuneen, tarpeettoman tai lain vastaisen tiedon oikaisua tai poistamista.
 

Siltä osin kuin käsittely perustuu suostumukseen, sinulla on myös oikeus milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi tai muuttaa sitä ilmoittamalla asiasta kohdassa 2 nimetylle yhteyshenkilölle. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta ennen suostumuksen peruuttamista tapahtuneen käsittelyn lainmukaisuuteen.
 

Sinulla on oikeus vastustaa tai pyytää tietojesi käsittelyn rajoittamista sekä tehdä valitus henkilötietojen käsittelystä valvontaviranomaiselle.

 

10. Kehen voit olla yhteydessä?

Kaikki tätä selostetta koskevat yhteydenotot ja pyynnöt tulee esittää kirjallisesti tai henkilökohtaisesti kohdassa kaksi (2) nimetylle yhteyshenkilölle.