Minkä lounaan tänään söisit? 

Kerros {{ result.floor }}
{{ result.lunchtime }}
Ladataan tuloksia..

Kun etsit lounasta Kalasatamasta, alueen monipuolisimmat vaihtoehdot löytyvät Kauppakeskus REDIstä. Meidän kattavasta ravintolatarjonnastamme löydät varmasti mieleisesi vaihtoehdon. Jos mielesi tekee aasialaisia makunautintoja tai eurooppalaisia herkkuja, löytyy REDIstä tarjontaa melkein jokaisesta maailmankolkasta. Kaikki ravintolamme ovat auki lounasaikaan. REDIin on myös todella helppo tulla, oli kulkuvälineesi sitten auto, moottoripyörä, bussi, metro tai polkupyörä. Tulevaisuudessa myös spåra kuljettaa sinut lounaalle Kalasataman sydämeen. 

Lounas Kalasatamasta jokaiseen makuun

Kalasataman parhaat lounaat löydät REDIstä. Meiltä löydät suositut ravintolaketjut sekä ainutlaatuisempia vaihtoehtoja syömiseksi. Kauppakeskus REDIstä löytyy laadukkaita lounaselämyksiä jokaiselle ruokavaliolle ja mieltymykselle. Kun etsit lounaaksi Kalasatamasta meksikolaista ruokaa, siihen löytyy ratkaisuksi parikin vaihtoehtoa. Lounasvaihtoehtoja sushifanaatikoille meiltä löytyy kolmesta ravintolasta ja yhdestä ruokakaupasta. Tekeekö mielesi kenties buffetlounasta? Siihenkin löytyy useampi ratkaisu. Kauppakeskuksesta löytyy myös monta erilaista kahvilaa, joista saa lounasta pieneen ja suureen nälkään helposti ja nopeasti. Kahviloiden ja ruokakauppojen lukuisat salaattivaihtoehdot ja tuhdit leivät sopivat hyvin lounaaksi kiireen keskellä. Tottakai jos makeanhimo yllättää lounaan jälkeen, saa monipuolisesta kahvilatarjonnastamme jos jonkinlaista suussasulavaa leivosta ja lämmintä juomaa. Voit myös kätevästi ostaa isomman satsin palaveripullia matkaan. REDIstä saa myös monipuolisesti vegaanisia vaihtoehtoja. Joten jos päätät lähteä vaikka työporukan kanssa lounaalle Kalasatamaan, löytyy REDIstä jokaiselle jotakin! 

Kalasatamaan on helppo tulla lounaalle

Mikäli asustat tai työskentelet Kalasataman alueella tai sen välittömässä läheisyydessä, löydät REDIstä eri vaihtoehtoja lounaaksi vaikka joka päivälle. Meiltä et varmasti poistu nälkäisenä! REDI sijaitsee Helsingin parhaiden kulkuyhteyksien varrella ja pääset Kalasatamaan lounaalle sujuvasti myös kauempaa, sillä Metro kuljettaa sinut keskustasta vain kuudessa minuutissa REDIiin. Itäkeskuksestakin pääset metrolla ainoastaan seitsemässä minuutissa. Myös autolla pääsee syömään näppärästi, sillä meillä on myös Euroopan paras parkkihalli (2019). Sieltä löytyy yli 200 sähköauton latauspaikkaa ja tarjoamme 3 tuntia ilmaista parkkiaikaa. Voit jättää autosi vaikka pestäväksi sillä aikaan kun käyt syömässä kauppakeskuksessa. Lounas Kalasataman keskiössä tarjoaa myös mahdollisuuden yhteydessä voit suunnata myös ostoksille, sillä REDIstä löydät toista sataa eri liikettä jokaiseen tarpeeseen.’

 

Pizza Ravintolat – Helpoimman makumatkan Italiaan löydät REDIStä

Sushi ravintolat – Kolme Sushiravintolaa ja yksi ruokakauppa taltuttavat kovimmankin sushin ystävän himot

Vegaaniset ravintolat – REDIstä löytyy lukuisia herkullista kasvis- ja vegeruokaa tarjoavaa ravintolaa

Hampurilainen – Löytyy meiltä aina pomminvarmat burgeritkin

Buffet – Buffet toimii aina lounasaikaan ja niitähän meiltä löytyy!