Synsam 

Synsamilta tyyliä, laatua ja palvelua

Täyden palvelun Synsam – yksilöllistä palvelua ja korkeaa laatua

Synsamin tuotevalikoimaan kuuluvat silmälasit, aurinkolasit, piilolinssit, piilolinssinesteet sekä muut optisen alan oheistuotteet. Lisäksi Synsamin liikkeissä on saatavilla näöntarkastus- sekä silmälääkäripalvelut. Synsamin tyylineuvonnassa puolestaan tapaat muodin ja tyylin koulutettuja ammattilaisia, jotka tietävät, millaista on valita uusia silmälaseja ja kuinka tärkeää on saada siihen ammattimaista apua. He ovat meillä sinua varten.

Älä osta silmälaseja – valitse Synsam Lifestyle -sopimus

Synsam Lifestyle™ on helppo ja huoleton palvelu, joka mukautuu ajan myötä muuttuviin tarpeisiisi ilman yllättäviä kuluja. Valittavissasi on vähintään kolme tuotetta koko valikoimastamme. Kiinteä kuukausihinta sisältää kaiken tarvittavan. Voit valita tarpeisiisi sopivat silmälasit, piilolinssit, aurinkolasit ja urheilulasit koko valikoimastamme. Valitse esimerkiksi kahdet yksi- tai monitehosilmälasit ja yhdet aurinkolasit vahvuuksilla.

Trendejä ja brändejä

Kehyksissä ja aurinkolaseissa Synsam-optikot tarjoavat asiakkailleen laadukkaiden perusmallien lisäksi persoonallisia ja muodikkaita kehysmalleja sekä kansainvälisesti tunnettuja merkkejä. Synsam tuo kansainvälisiltä kehysmarkkinoilta Suomeen aina kulloinkin ajankohtaisimmat, trendikkäimmät ja halutuimmat brändit.

Synsam Group on yksi Euroopan johtavia optisen vähittäiskaupan ketjuja ja tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia silmänterveyden ja silmälasimuodin ratkaisuja, jotka rakentuvat asiakkaiden tarpeiden ja elämäntyylin mukaisesti.

Sijainti REDIssä: Kerros 2 Näytä kartalla
Aukioloajat tänään: 10:00 - 20:00
Avoinna: Ma-Pe 10-20, La 10-18, Su 12-16
Puhelinnumero: 010 237 2144
Synsam

Tarjoukset

Osta 2, maksa 1
Osta 2, maksa 1 Osta 2, maksa 1
Toiset silmä/aurinkolasit voivat olla itselle tai ystävälle. Aurinko/sporttilasien osalta koskee laseja voimakkuuksilla.
Tervetuloa tutustumaan 2500 kehyksen mallistoomme
-meiltä löydät ratkaisut kaikkiin näkemisen tarpeisiin!
Aurinko- ja urheilulasit
-25% vahvuuksilla tai ilman!
Tiedätkö, minkälaiset urheilulasit ovat juuri sinun lajiisi sopivimmat. Meiltä löydät kattavan sportti- ja aurinkolasivalikoimat. Tervetuloa tutustumaan!
Optikon näöntutkimus
0€ -tervetuloa!
Synsam Lifestyle -sopimus
-20% kuukausihinnoista 1 kk velotuksetta
Synsam Lifestyle -sopimuksella helposti ja huolettomasti lasit joka tilanteeseen, kiinteään kk -hintaan sisältyy kaikki mitä tarvitset. Tervetuloa liikkeeseen tutustumaan!