fbpx

Polarn O Pyret 

*

Polarn O. Pyret on Ruotsin johtava lastenvaateketju, joka on perustamisvuodestaan 1976 saakka valmistanut persoonallisia, kestäviä ja monikäyttöisiä lastenvaatteita kaikenikäisille lapsille, kokoon 152 cm asti.

Vaatesuunnittelumme lähtökohtana on aina ollut – ja tulee aina olemaan – lasten paras. Valmistamme ajankohtaisia ja kestäviä lastenvaatteita, joiden mallit, materiaalit ja ominaisuudet sopivat kaikenlaisiin leikkeihin niin sisällä kuin ulkona. Vaatteita, jotka kestävät niin hyvinä, että ne voi antaa eteenpäin, kun ne jäävät pieniksi. Pidämme huolta myös siitä, että tuotteidemme valmistuksessa otetaan huomioon kestävän kehityksen mukaiset periaatteet.

Tervetuloa tutustumaan myymäläämme! Asiantunteva ja avulias henkilökuntamme opastaa mielellään oikeanlaisten lastenvaatteiden valinnassa, ja myös lapset viihtyvät myymälämme jännittävän junaradan äärellä.

Sijainti REDIssä: 2, Sköne Näytä kartalla
Avoinna: Ma-Pe 10-21, La 10-19, Su 12-18
Puhelin: +358 505606101
Polarn O Pyret

Tarjoukset

Etu kuorihousuista
*
Kuoritakin ostajalle kuorihousut - 50%.
Yhtä kuoritakkia kohden yhdet kuorihousut. Etu on voimassa myymälöissä ja verkossa 1.10. asti. Etu ei ole voimassa Outletissa, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.
Sisävaateyläosat -25%
*
Synttäritarjouksessa kaikki normaalihintaiset sisävaateyläosat -25% Tarjous on voimassa perjantaista sunnuntaihin 20.-22.9.
Yllätystuotteita -50%
*
Synttäriviikon kunniaksi erä kuorivaatteita, windfleece takkeja, kumisaappaita ja sisävaatteita -50%