fbpx

Polarn O Pyret 

*

Polarn O. Pyret on Ruotsin johtava lastenvaateketju, joka on perustamisvuodestaan 1976 saakka valmistanut persoonallisia, kestäviä ja monikäyttöisiä lastenvaatteita kaikenikäisille lapsille, kokoon 152 cm asti.

Vaatesuunnittelumme lähtökohtana on aina ollut – ja tulee aina olemaan – lasten paras. Valmistamme ajankohtaisia ja kestäviä lastenvaatteita, joiden mallit, materiaalit ja ominaisuudet sopivat kaikenlaisiin leikkeihin niin sisällä kuin ulkona. Vaatteita, jotka kestävät niin hyvinä, että ne voi antaa eteenpäin, kun ne jäävät pieniksi. Pidämme huolta myös siitä, että tuotteidemme valmistuksessa otetaan huomioon kestävän kehityksen mukaiset periaatteet.

Tervetuloa tutustumaan myymäläämme! Asiantunteva ja avulias henkilökuntamme opastaa mielellään oikeanlaisten lastenvaatteiden valinnassa, ja myös lapset viihtyvät myymälämme jännittävän junaradan äärellä.

Sijainti REDIssä: 2, Sköne Näytä kartalla
Avoinna: Ma-Pe 10-21, La 10-19, Su 12-18
Puhelin: +358 505606101
Polarn O Pyret

Tarjoukset

25 € ALENNUS
kaikista takeista! *
Etu koskee takkejamme, joiden ovh. on vähintään 75 € ja se on voimassa kaikille jäsenille 17.11 saakka sekä verkossa että myymälöissä.
Ei voi yhdistää muihin etuihin.