fbpx

Pikseli Arcade 

Virtuaalipuisto Pikseli Arcade

Pikseli on Pohjoismaiden ensimmäinen virtuaalipuisto. Virtuaalitodellisuus on helposti lähestyttävä ja kaikille sopiva tapa kokea uskomattomia asioita, jotka eivät ole mahdollisia tosielämässä.

Käy ihastelemassa Afrikan savanneja tai tropiikin rantaa, taistele örkkejä vastaan jousipyssyllä tai kävele pilvenpiirtäjän katolla ja hyppää sieltä hurjaan lentoon!
Meillä järjestät myös ikimuistoiset syntymäpäivät, yritystapahtumat, tai vaikka kaveribileet.

Valikoimastamme löytyy useita moninpelejä, jotka ovat hauskoja kokea yhdessä kaverin kanssa. Pikselin elämykset ovatkin usein parhaimmillaan yhdessä koettuina!

Koe mitä olet aina halunnut – elämykset ja seikkailut odottavat sinua virtuaalitodellisuudessa!

Sijainti REDIssä: Kerros 3 Näytä kartalla
Aukioloajat tänään: 12:00 - 18:00
Avoinna: Ma-Ti 16-20, Ke-To 14-20, Pe-La 12-21, Su 12-18
Puhelinnumero: +358408281937
Verkkosivut: www.pikseli.fi
Pikseli Arcade

Tarjoukset

Yhteistä tekemistä
Kaikenikäisille Ryhmäpaketti yht. 99€
Hyppää yhteispelien huikeaan maailmaan Pikselin suosituimman pelin – Elven Assassinin ja muiden pariin! Pudota kaverit taivaalta alas tai kiipeä karkkikukkuloiden huipulle! 45 minuuttia aikaa - kenen kanssa sinä haluat seikkailla?
Viisinkertaisesti hupia
5 kerran kortti Alk. 14€ / kerta
Vietä arkea hassutellen virtuaalitodellisuudessa Pikselin viiden kerran kortilla. Lennä pilvenpiirtäjien kattojen yllä tai taistele örkkejä vastaan! Hinnasto: 5 x 30 min / 70€ & 5 x 60 min / 140€

UUTUUS: Half-Life: ALYX
Unelmien synttärit!
Virtuaalitodellisuudessa Alk. 25€ / hlö
Järjestä unelmien synttärijuhlat virtuaalitodellisuuden pyörteissä. Valitse sopivin peliaika ja hyppää seikkailuun yhdessä kaveriesi kanssa. Turvalliset juhlat onnistuvat varmasti meillä! Varaa synttärit: pikseli.fi