fbpx

Pikseli Arcade 

Virtuaalipuisto Pikseli Arcade

Pikseli on Pohjoismaiden ensimmäinen virtuaalipuisto. Upeiden pelien ja lyhytelokuvien kirjo vie sinut maailman ympäri. Kiipeile Everestillä, taistele örkkejä vastaan, kävele pilvenpiirtäjän katolla ja hyppää sieltä hurjaan lentoon. Koe mitä olet aina halunnut – elämykset ja seikkailut odottavat sinua virtuaalitodellisuudessa! Meillä on alan parhaat koneet ja HTC Vive pro virtuaalilasit. Tule, ihastu ja hämmästy – virtuaalimaailma on enemmän kuin uskot.
Meillä järjestät myös syntymäpäivät, yritystapahtumat, palaverit tai vaikka kaveribileet. Pikselistä löytyy upea neuvottelutila ja salakapakka. Näitä juhlia et takuulla unohda!

Sijainti REDIssä: 3, Stadi Näytä kartalla
Avoinna: Ma-Ke 14-21, To-Pe 12-21, La 11-21, Su 12-18
Puhelin: +358408281937
Verkkosivut: www.pikseli.fi
Pikseli Arcade

Tarjoukset

Pukinkonttiin elämyksiä!
Pikselin lahjakortti Lataa haluamasi summa
Pikselin lahjakortilla annat mahdollisuuden mahdottomaan virtuaalilasien kautta! Sukella meren pohjaa, pakene pyramidista tai nouse pilvenpiirtäjän katolle. Elämykset voi valita vapaasti itse laajasta valikoimastamme!

Osta Pikselistä tai netistä!
Bilepaketilla Pikseliin!
Varaa pelit tarjoushintaan Järjestä vaikka pikkujoulut!
Pikselin bilepaketilla saat säihkettä talven pimeisiin iltoihin! Bilepaketilaa pelaatte kavereiden kanssa yhdessä ja voitte kokea uusia seikkailuita! Hinta 45€/henkilö sisältäen 2 mietoa alkoholijuomaa tai virvoitusjuomaa sekä 60min peliaikaa.