fbpx

Emmy 

Emmy – käytettyjen merkkivaatteiden verkkokauppa

Emmy – käytettyjen merkkivaatteiden verkkokauppa

Emmy on Suomen suurin markkinapaikka käytetyille naisten, miesten ja lasten hyväkuntoisille merkkivaatteille, -kengille ja -asusteille. Valikoimassamme on yli 70.000 tarkastettua laatutuotetta ja lisäämme kauppaan viikottain tuhansia upeita uutuuksia.

Emmyn kautta voit vaivattomasti myydä tarpeettomat hyväkuntoiset merkkivaatteet, -kengät, -laukut ja -asusteet. Voit valita otatko myyntituottosi rahana suoraan tilillesi tai Emmyn tai yhteistyökumppanimme lahjakortille +10-15 % lisäedulla. Emmy lajittelee, valokuvaa, hinnoittelee, varastoi ja myy tuotteesi. Voit laittaa tuotteesi myyntiin helposti Emmyn myyntilaatikon kautta. Myyntilaatikon löydät K2-kerroksesta liukumatto- ja hissiaulasta kierreportaiden vierestä.

Emmyn sydän sykkii laadukkaille vaatteille, inspiroiville löydöille, helposti siivotuille vaatekaapeille sekä päästöjen vähentämiselle. Ihastu sinäkin osoitteessa https://store.emmy.fi/

Asiakaspalvelu, arkisin klo 8–16
+358504678628
info@emmy.fi

Sijainti REDIssä: K2 Näytä kartalla
Avoinna: Ma-Pe 09-21, La 09-18, Su 12-18
Puhelin: +358504678628
Verkkosivut: https://store.emmy.fi/
Emmy

Tarjoukset

REDIn synttäriviikon ajan
Kuljetuskulut 0 € (norm. 6,90 €)
REDIn synttäreiden kunniaksi Emmyn myyntilaatikkoon toimitetuille myyntierille ilmaiset kuljetuskulut koko synttäriviikon ajan! Muista kirjoittaa koodi REDI1V myyntilähetteelle!