Cafe Cakehouse 

Olemme avanneet REDIssä!

Konditoria-kahviloissamme löytyy päivittäin runsas valikoima uunituoreita ja herkullisia pullia, leivoksia, pikkuleipiä ja täytekakkuja, sekä suolaisia piiraita. Kaikki tuotteemme on käsin leivottuja, eivätkä ne sisällä lisäaineita tai säilöntäaineita. Kokeile myös suosittua salaattibaariamme tai tuoreita paninejamme.

Voit nauttia herkuistamme viihtyisässä kahvilassamme tai tilata tuotteet kätevästi kotiisi.

Valmistamme tilauksesta myös laktoosittomia, gluteenittomia, sokerittomia ja munattomia tuotteita. Varmistaaksesi tilauksen haluamallesi päivälle, otathan meihin yhteyttä vähintään kolme arkipäivää ennen toivottua noutopäivää. Juhlasesonkina tilaukset suositellaan tekemään noin viikkoa aikaisemmin. Tilauksen peruutus tulee tehdä viimeistään kaksi päivää ennen sovittua noutopäivää.

Tervetuloa!

Sijainti REDIssä: Kerros 1 Näytä kartalla
Aukioloajat tänään: 08:00 - 20:00
Avoinna: Ma-Pe 08-20, La 10-18, Su 12-18
Puhelinnumero: +358 45 2614010 Valmistamme tilauksesta myös laktoosittomia, gluteenittomia, sokerittomia ja munattomia tuotteita. Varmistaaksesi tilauksen haluamallesi päivälle, otathan meihin yhteyttä vähintään kolme arkipäivää ennen toivottua noutopäivää. Juhlasesonkina tilaukset suositellaan tekemään noin viikkoa aikaisemmin. Tilauksen peruutus tulee tehdä viimeistään kaksi päivää ennen sovittua noutopäivää.

Tervetuloa!
Cafe Cakehouse