BikBok 

Bik Bok

Bik Bok on yksi Pohjoismaiden johtavista nuorten naisten muotiketjuista, jolla on yhteensä yli 200 liikettä Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Itävallassa sekä verkkokauppa Saksassa.

Tyypillinen Bik Bok nainen on trenditietoinen ja inspiroiva, persoonallisella tyylillään sekä kuplivalla persoonallaan. Hän seuraa uusimpia catwalk-trendejä sekä pohjoismaalaisia katutyylejä.

Bik Bok luo kausittain mallistoja, joita voi yhdistellä ja tulkita omalla tavallaan, luoden lukuisia persoonallisia stailaus mahdollisuuksia. Klassisia vaatekaapin kulmakiviä, kauden must-have-tuotteita, laadukkaita farkkuja ja edullisia sekä monikäyttöisiä perusvaatteita – näistä koostuu täydellinen vaatekaappi! Bik Bokin inspiroiva maailma tarjoaa viikoittain uutuuksia ja tyylivinkkejä hymyilevän sekä asiantuntevan henkilökuntamme avulla.

Tervetuloa tyylikkääseen ostokokemukseen – Tervetuloa Bik Bokille!

Vastuullisuus: BikBok tekee tiivistä yhteistyötä Planin kanssa tukeakseen tyttöjen koulutusta kehitysmaissa ja vähentääkseen sukupuolten välistä eriarvoisuutta. Girls Right to Education -nimisen hankkeen avulla BikBok on tukenut jo tuhansia tyttöjä akateemisella polullaan.

Sijainti REDIssä: Kerros 1 Näytä kartalla
Aukioloajat tänään: 00:00 - 00:00
Avoinna: Ma-Pe 10-20, La 10-18, Su 12-17 Katso poikkeusaukioloajat
Juhannuspäivä
25.06.2022
Suljettu
Puhelinnumero: +358406568585
Verkkosivut: www.bikbok.com
BikBok