REDI yhteistyöhön Olympiakomitean kanssa 

REDI yhteistyöhön Olympiakomitean kanssa

Huiput yhdistyvät!

REDI ja Suomen Olympiakomitea aloittavat yhteistyön, joka tuo Tokion kesäolympialaisten kisahuuman keskelle Kalasatamaa. Olympialaisiin liittyvien tapahtumien sarjan avaa 100 päivää Tokioon -tilaisuus 15.4.2020, jossa muun muassa julkistetaan Suomen joukkueen kisa-asut. REDI kutsuu kaupunkilaiset jännittämään ja juhlimaan yhdessä.

Suomen kesäurheilun kärkinimet ja olympiajoukkueen johto ovat mukana huhtikuun 15. päivän 100 päivää Tokioon -tapahtumassa kauppakeskus REDIssä. Tapahtumassa kuullaan heidän mietteitään tulevista kisoista sekä julkistetaan Suomen joukkueen viralliset olympiakisa-asut. Tapahtuma avaa REDIn olympialaisiin liittyvien tapahtumien sarjan. Päivän aikana kauppakeskuksessa virittäydytään kisatunnelmaan ja järjestetään liikunnallista toimintaa myös yleisölle.

– REDI on kaupungin ydin, paikka johon kokoonnutaan, kun tapahtuu jotain merkityksellistä. Täällä juhlitaan, jännitetään ja eletään hetkiä, jotka nousevat arjen yläpuolelle. Olympiaurheilu, jos mikä, tarjoaa tällaisia erityisiä hetkiä. Tervetuloa yhdessä jännittämään, juhlimaan ja nauttimaan urheilusta. Muuttuvissa säissä olemme miellyttävä vaihtoehto torille. REDIssä tavataan, tunnelmoi kauppakeskusjohtaja Aleksi Salminen.

REDIssä tavataan!

Olympialaisten monet lajit näkyvät REDIssä paitsi kisojen aikana myös niitä ennen. Suunnitelmissa on järjestää kauppakeskukseen perinteisten kisastudioiden ja urheiluseurannan ohella mm. mahdollisuuksia tutustua eri olympialajeihin. Lapset pääsevät lisäksi kisojen loppupuolella ottelemaan omissa REDI-olympialaisissa. Yhteistyöllä halutaan tarjota eri ikäisille kaupunkilaisille mahdollisuus uusien lajien sekä liikunnan ilon löytämiseen.

– REDI on tarttunut rohkeasti mahdollisuuksiin aikaisemminkin. Se elää rakkaudesta kaupunkiin, siinä missä olympiajoukkue elää rakkaudesta urheiluun. Nyt yhdistämme intohimomme kohteet aivan uudella tavalla, iloitsee Olympiajoukkueen markkinointipäällikkö Ville Köngäs.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:

Kauppakeskusjohtaja, Aleksi Salminen
+358 44 235 9960, aleksi.salminen@redi.fi

REDI yhteistyöhön Olympiakomitean kanssa