Euroopan paras parkkihalli on kauppakeskus REDIssä 

Euroopan paras parkkihalli on kauppakeskus REDIssä

Euroopan laajuinen pysäköintiyhdistys The European Parking Association on valinnut kauppakeskus REDIssä sijaitsevan REDI-parkin Euroopan parhaaksi parkkihalliksi. Parkkihalli sai kiitosta selkeydestä, helppokäyttöisyydestä sekä ennätyssuuresta sähköautojen latauspisteiden määrästä.

The European Parking Association julkisti parhaita pysäköintiratkaisuja palkitsevan kilpailunsa voittajat 19.9. Espanjan Malagassa. REDIn parkkihalli kisasi uusien pysäköintilaitosten sarjassa, vastassaan kaksi muuta finaaliin edennyttä parkkitaloa Lissabonista ja Barcelonasta. Lopulta kilpailu ratkesi Aimo Parkin, entisen Q-Parkin, operoiman REDI-parkin voittoon.

Poikkeuksellista toimivuutta, myös sähköautojen käyttäjille

REDI-parkissa kilpailun tuomariston vakuutti parkkihallin huolellinen suunnittelutyö, jonka ansiosta parkkihalli on arkkitehtonisesti näyttävä ja pysäköinti siellä on toimivaa sekä helppoa. Teknologisilta ominaisuuksiltaan REDIn parkkihalli edustaa myös alansa kärkeä.

Lisäksi tuomaristo arvosti REDI-parkin merkittävää panostusta sähköautojen latauspisteisiin, joita on 1950 pysäköintipaikan parkkihallissa jopa 212 kappaletta – siis yli 22 % koko pysäköintikapasiteetista. Tällä hetkellä REDIn parkkihallissa on eniten sähkölatauspisteitä  koko Suomessa.

“On mahtavaa, että voitto tuli, etenkin kun meidät erotti muista finalisteista toimivuus ja kaupunkilaisten nousevien tarpeiden huomiointi. Suurin palkinto meille on tietysti asiakkailta tuleva palaute, jonka mukaan REDIin on helppo tulla, oli sitten oman auton tai joukkoliikenteen kyydissä“, REDIn kauppakeskusjohtaja Aleksi Salminen kommentoi.

Lisätietoja:

Aleksi Salminen
Kauppakeskusjohtaja, REDI
050 468 8775, aleksi.salminen@redi.fi

The European Parking Association (EPA) on pysäköintialan eurooppalainen kattojärjestö, johon kuuluu 22 maakohtaista jäsenyhdistystä, mukaan lukien Suomen Pysäköintiyhdistys. EPA:n järjestämä EPA Awards -kilpailu palkitsee joka toinen vuosi erinomaisia pysäköintiratkaisuja viidessä kategoriassa.

Euroopan paras parkkihalli on kauppakeskus REDIssä