Big Brother saapui REDIin! 

Big Brother saapui REDIin!

Odotettu Big Brother Suomi on startannut viimein sunnuntaina 6.9. Nelosella ja Ruudussa. Nappaa tästä talteen täydellinen opas kauden seuraamiseen.

Big Brother Suomi on alkanut sunnuntaina 6.9. kello 21 suoralla Kick off -lähetyksellä, jonka aikana taloon asteli 16 toisilleen tuntematonta asukasta, jotka elävät saman katon alla peräti 12 viikkoa ilman yhteyttä ulkomaailmaan.

Tutulla paikalla kauppakeskus REDIn katolla sijaitsevan BB-talon tulevat asukkaat ovat ikähaarukaltaan 21–53-vuotiaita, mukana on mm. jäteautonkuljettaja, asianajaja ja tuotantoinsinööri. Asukkaat ovat kotoisin laajasti ympäri Suomea ja edustavat hyvin erilaisia persoonia ja taustoja. Yksi kertoo kuuluvansa vapaamuurareihin ja toinen opiskelee vapaa-aikanaan filosofiaa ja maailmankaikkeutta.

Koronavirustilanne on luonnollisesti huomioitu kaikkialla BB-tuotannossa, ja esimerkiksi Kick off -lähetyksessä asukkaat menevät taloon suoraan karanteenista, kulkematta livestudion kautta.

Kauden aikana löydät tärkeimmät uutiset BB-talon tapahtumista osoitteesta bigbrother.fi sekä ohjelman somekanavista Facebookissa ja Instagramissa.

Ohjelman jaksokuvat päivittyvät Nelonen Median tuttuun kuvapankkiin Big Brother Suomi -kansion alle. Kansiosta löydät kauden edetessä päiväkohtaisia kuvia, sekä yksittäisia kuvituskuvia asukkaista. Huomaathan myös, että mediat saavat itse ottaa kuvakaappauksia BB 24/7 -lähetyksestä Ruudussa! Ruudun 24/7 -palvelussa voit kätevästi kelata tapahtumia max 6 tuntia taaksepäin.

Kaikkein tuoreimman tiedon BB-talon tapahtumista saa tietenkin seuraamalla 24/7 -palvelua Ruudusta.

Tämän lisäksi talon tapahtumat nähdään koosteena joka ilta Nelosella. Koostelähetyksissä edellisen päivän tapahtumat perataan läpi ja keskustellaan ilmiöstä vieraiden ja fanien kanssa.
Päivittäisten koostelähetysten juontajina nähdään tuttuun tapaan vuoropäivin Alma Hätönen ja Kimmo Vehviläinen.

Lisäksi viime kauden voittaja Kristian Heiskari on lähetyksissä mukana vakiovieraana aina maanantaisin, ja Radio Rockilta tuttu, maineikas BB-konkari Kim Sainio puolestaan on lähetysten vakiovieraana aina lauantaisin.

Viikon huipentaa sunnuntaisin Nelosella klo 21 Elina Kottosen juontama suora lähetys kauppakeskus REDIn aukiolta, jossa yksi asukas häädetään talosta.

  • Big Brother Suomi on alkanut sunnuntaina 6.9. Nelosella ja Ruudussa.
  • BB 24/7 -palvelu Ruudussa.
  • Big Brother Suomi -koostelähetykset päivän tapahtumista ma-la Alma Hätösen ja Kimmo Vehviläisen juontamina Nelosella.
  • Viikon huipentaa Elina Kottosen juontama suora Big Brother Suomi Live ja asukkaan häätö sunnuntaisin klo 21 Nelosella.
  • BB:n kuvapankki täällä.
  • Kuvakaappauksia voi ottaa myös suoraan 24/7 -lähetyksestä, jossa 6h kelausmahdollisuus.
Big Brother saapui REDIin!