kerrospohjat

Tilastokeskuksen mukaan suomalaisen kesämökin keskikoko on 48 m2. Nopealla päässälaskulla REDI voisi pitää sisällään 1250 kesämökkiä. Mitä kesämökeillä sitten tehdään? Syödään, nautitaan, ulkoillaan, liikutaan, viihdytään, tavataan ystäviä. Aivan – niin REDIssäkin. Mitä ovatkaan nuo opasteissa käytetyt termit "Stadi" ja "Sköne"? Ne ovat REDIn kaksi eri puolta; keskustan puoli "Stadi" ja meren puoli "Sköne" – auttavat sinua kulkemisessa.

 

K1, pohjakerros

Ai mitä tänään syötäisiin? Hae inspiraatiota päivittäistavarakauppojen värikkäiltä hyllyiltä ja REDIn oman lähitorin tuoretarjonnasta tai istahda ruokakriitikoksi yhteen ravintoloistamme. K1-kerroksessa sijaitsee myös laaja kattaus erikoisliikkeitä ja palveluita, pankkiautomaatti, Posti sekä asiakkaille tarkoitetut tavaransäilytyslokerot.

Katutaso

Seitsemän sisäänkäyntiä avaavat ovet mahdollisuuksien maailmaan. Mitä jos tarttuisit hetkeen ja kokeilisit vapaapudotussimulaattori Fööniä tai heittäisit treenikamat päälle ja kiipeäisit korkealle seinälle Kiipeilyareenalla?

Näillä kulmilla ei ole tarvetta Pinterestille sillä alue ja sen ihmiset antavat pukeutumisinspiraatiota. Katutason liikkeistä löydät siis muotia ja asusteita sekä pääset makumatkalle useissa ravintoloissa.
1.kerroksessa Stadin puolella sijaitsee REDIn infopiste, josta voit kysyä löytötavaroita ja saada ensiapua ja Skönen puolelta löytyy pankkiautomaatti.

Toinen kerros

Kesä vaihtuu syksyksi ja syksy talveksi. Näihin aikoihin sinua saattaa purra urheilu- tai sisustuskärpänen tai edessäsi saattaa olla jopa elämäntaparemontti. Toinen sekä neljäs kerroksemme ovat valmistautuneet juuri näitä hetkiä varten.
Onko sinulla lapset mukana? Laske lapsi hetkeksi leikkipaikalle ja hengähdä. Leikkipaikan vieressä sijaitsee lastenhoitohuoneemme, joka muuten on suunniteltu yhdessä alueen asukkaiden kanssa.
Myös toisesta kerroksesta saat rahaa seinästä eli Skönen puolelta löydät pankkiautomaatin.

 

Kolmas kerros

REDIn arkeen kuuluvat erot ja kohtaamiset, nauru, leikki, riemu, joskus riitakin. Tunteet, tunnelmat, tapahtumat, työ ja touhu. Kolmas kerroksemme luo alustan elämyksille, uusille kokemuksille ja riemulle. Sieltä löydät jalat irti maasta saavia kokonaisuuksia.

Neljäs kerros

Jos toisessa kerroksessa vastattiin mm. sisustuskärpäsen puremiseen niin elämäntaparemonttiin tukea saat neljännestä kerroksestamme. Suomen suurin Elixia pitää huolen sinusta, lasten ja nuorten liikuntapaikka Gymi monipuolistaa lapsesi liikuntamuodot ja Yoga Valo tuo rauhaa arjen keskelle.

Bryga, puistokansi

Mökeistä ja vertailukohteista puheenollen, ei malteta olla mainitsematta vihreän REDIn strategisia mittoja. Kattotasanteen puisto, Bryga, on nimittäin lähes saman suuruinen kuin Esplanadin puisto keskellä Helsinkiä. Kutsuvasti kaikille avoin vilpola. Ja mitkä näköalat! Kelpaa näissä korkeuksissa tuulettaa tukanjuuria ja antaa ajatusten lentää. Tilaa riittää kaikille, joten tule pystyttämään piknik, pitämään etätoimistoa, leikkimään lasten kanssa tai nauttimaan auringosta aurinkotuoleilla.

K2, pysäköintitaso

Päivittäistavarakauppojen pullonpalautus sekä REDIn kierrätyspiste sijaitsevat K2-kerroksessa. Kierrätyspisteeseen voi tuoda pahvia, paperia, vaatteita, muovia, metallia, lasia sekä sähkö-elektroniikkaromua (SER-jäte, mm. paristot, pienelektroniikka, lamput, akut).