REDI kiittää Helsinki-päivänä koronasankareita kahdella julkisella taideteoksella

REDI julkisti Helsinki-päivän (12.6.) kunniaksi kaksi tilaamaansa julkista taideteosta. Teokset ovat kunnianosoitus ja kiitos kahdelle, usein huomiotta jäävälle sankarijoukolle. Molemmat näistä ovat ryhmiä, joita ilman yhteiskunta, eikä myöskään REDI, pyörisi päivääkään. REDI kiittää itselleen ja koko yhteiskunnalle kriittisiä kaupan alan ja liikenteen ammattilaisia.

”Kiitos siitä, että olette laittaneet itsenne likoon riskeistä ja epävarmuuksista huolimatta. Kiitos teidän, on elintarvikkeet, ihmiset ja lääkkeet kulkeneet, ja ihmiset saaneet ruuan ja muun tarpeellisen myös rajoitusten aikana”, kertoo kauppakeskusjohtaja Aleksi Salminen.

Ajatus koronasankareiden kiittämisestä katutaideteoksilla lähti Helsingin Konepajan alueelle keväällä maalatusta sairaanhoitajia kiittävästä suurikokoisesta teoksesta. REDI oli yhteydessä teoksen tekijöihin. Työryhmän kanssa teoksen maalannut Jukka Metsäaho, taiteilijanimeltään JUGIX2, innostui heti koronasankarit sarjan täydentämisestä. REDI tilasi kaksi teosta, jotka Metsäaho työryhmineen suunnitteli ja toteutti kesäkuussa 2020.

Teoksiin valittiin ammattikuntiaan laajemminkin edustavat ammattilaiset, jotka palvelevat kaupan kassalla ja linja-auton ratin takana, sillä juuri heidän turvallisuutensa on ollut kaikkein eniten tuurin ja muiden ihmisten vastuullisen käyttäytymisen varassa. “Nämä sankarit ovat tulleet töihin ja asettaneet itsensä vaaraan, jotta muilla pyörisi arki mahdollisimman tavallisesti”, sanoo Metsäaho.

Teokset ovat pysyvästi yleisön nähtävillä Kalasataman metroaseman läheisyydessä REDIn kolmannessa kerroksessa ja suurten ruokakauppojen lähellä kerroksessa K1.

REDI haastaa kaikkia kiittämään omia koronasankareitaan kaikkialla Suomessa, esimerkiksi jakamalla sosiaalisessa mediassa tänään julkistettujen teosten kuvia aihetunnisteella #koronasankarit ja tägäämällä postaukseen itselle tärkeimmät kaupat, liikenneyhtiöt ja/tai työntekijöinä toimivat sankarit.

REDI kiittää Helsinki-päivänä koronasankareita kahdella julkisella taideteoksella

KappAhl

Valitse 3 Maksa 2 – Valitse 3 Maksa 2
Voimassa 30.06 - 14.07

Alusvaatteet,yöasut,sukat ja sukkahousut.
Ei koske Newbie-tuotteita.
KappAhl
KappAhl

Pikseli Arcade

Cashback kesätarjous – Varaa aikasi ja hyödynnä tarjous!
Voimassa 25.06 - 31.07

Liity kanta-asiakkaaksi nyt!

Kesän ajan Pikselin kanta-asiakkaana seikkailet virtuaalitodellisuudessa tarjoushinnalla. Tunnin peliaika nyt vain 34€ (norm. 38€)! Liity siis kanta-asiakkaaksi nyt Pikseli virtuaalipuistossamme tai nettisivuillamme ja astu seikkailuun!
Pikseli Arcade
Pikseli Arcade

Iittala

SALE alkaa – Tule tekemään löytöjä!
Voimassa 18.06 - 19.07

Sale alkaa​

Alennusmyynnit 17.6-19.7. Iittala store Redissä ja verkkokaupassa: iittala.com.​

Toimi heti, tuotteita rajoitetusti.
Iittala
Iittala

Silmäasema Helsinki REDI

Kaikki silmälasit -40% – Tervetuloa!
Voimassa 18.06 - 09.08

Kaikki silmälasit –40 % Silmäasema palvelee! Juuri nyt tarjoamme kaikki silmälasit 40 prosentin alennuksella. Tervetuloa valitsemaan sinulle sopivat kehykset ja linssit laajasta valikoimastamme!
Silmäasema Helsinki REDI
Silmäasema Helsinki REDI

Silmäasema Helsinki REDI

Kaikki aurinkolasit -40% – Tervetuloa!
Voimassa 18.06 - 09.08

Kaikki aurinkolasit -40 % Silmäasema palvelee! Juuri nyt kaikki aurinkolasit –40 %, voimakkuuksilla tai ilman. Laajasta merkkivalikoimasta löydät vaihtoehdot niin urheiluun kuin vapaa-aikaan.
Silmäasema Helsinki REDI
Silmäasema Helsinki REDI

Pentik

ALE – Kesäale 17.6.-31.7.2020
Voimassa 17.06 - 07.07

Tuotteita -30%. Tule tekemään löytöjä!
Pentik
Pentik