REDI kiittää Helsinki-päivänä koronasankareita kahdella julkisella taideteoksella

REDI julkisti Helsinki-päivän (12.6.) kunniaksi kaksi tilaamaansa julkista taideteosta. Teokset ovat kunnianosoitus ja kiitos kahdelle, usein huomiotta jäävälle sankarijoukolle. Molemmat näistä ovat ryhmiä, joita ilman yhteiskunta, eikä myöskään REDI, pyörisi päivääkään. REDI kiittää itselleen ja koko yhteiskunnalle kriittisiä kaupan alan ja liikenteen ammattilaisia.

”Kiitos siitä, että olette laittaneet itsenne likoon riskeistä ja epävarmuuksista huolimatta. Kiitos teidän, on elintarvikkeet, ihmiset ja lääkkeet kulkeneet, ja ihmiset saaneet ruuan ja muun tarpeellisen myös rajoitusten aikana”, kertoo kauppakeskusjohtaja Aleksi Salminen.

Ajatus koronasankareiden kiittämisestä katutaideteoksilla lähti Helsingin Konepajan alueelle keväällä maalatusta sairaanhoitajia kiittävästä suurikokoisesta teoksesta. REDI oli yhteydessä teoksen tekijöihin. Työryhmän kanssa teoksen maalannut Jukka Metsäaho, taiteilijanimeltään JUGIX2, innostui heti koronasankarit sarjan täydentämisestä. REDI tilasi kaksi teosta, jotka Metsäaho työryhmineen suunnitteli ja toteutti kesäkuussa 2020.

Teoksiin valittiin ammattikuntiaan laajemminkin edustavat ammattilaiset, jotka palvelevat kaupan kassalla ja linja-auton ratin takana, sillä juuri heidän turvallisuutensa on ollut kaikkein eniten tuurin ja muiden ihmisten vastuullisen käyttäytymisen varassa. “Nämä sankarit ovat tulleet töihin ja asettaneet itsensä vaaraan, jotta muilla pyörisi arki mahdollisimman tavallisesti”, sanoo Metsäaho.

Teokset ovat pysyvästi yleisön nähtävillä Kalasataman metroaseman läheisyydessä REDIn kolmannessa kerroksessa ja suurten ruokakauppojen lähellä kerroksessa K1.

REDI haastaa kaikkia kiittämään omia koronasankareitaan kaikkialla Suomessa, esimerkiksi jakamalla sosiaalisessa mediassa tänään julkistettujen teosten kuvia aihetunnisteella #koronasankarit ja tägäämällä postaukseen itselle tärkeimmät kaupat, liikenneyhtiöt ja/tai työntekijöinä toimivat sankarit.

REDI kiittää Helsinki-päivänä koronasankareita kahdella julkisella taideteoksella

Oluthuone Haavi

Oluthuone Haavin – festariviikko ma 27.6. - su 3.7.
Voimassa 27.06 - 03.07

Trooper premium british ale 4,7 %!

Lisäksi muita festaritarjouksia!

Pe - la pidennetty aukiolo klo 10-04!

Tervetuloa
Oluthuone Haavi
Oluthuone Haavi

Specsavers

Specsaversilla ALE – kampanja
Voimassa 20.06 - 14.08

Specsaversilla alkoi ALE! Nyt kaikki silmälasit kahdet yksien hinnalla alkaen vain 29 €. Silmälasien ostajalle näöntutkimus veloituksetta (arvo 29 €). Olisit käynyt Specsaversilla!
Specsavers
Specsavers

Fafa’s

Opiskelija-alennus – -10%
Voimassa 15.06 - 08.08

Alennus kaikesta opiskelija-korttia näyttämällä. Testaa uutta Harissa Falafel pitaa - its pretty darn good!<3
Fafa’s
Fafa’s

Synsam

Aurinko- ja urheilulasit – -25%
Voimassa 09.06 - 09.07

vahvuuksilla tai ilman!

Tiedätkö, minkälaiset urheilulasit ovat juuri sinun lajiisi sopivimmat. Meiltä löydät kattavan sportti- ja aurinkolasivalikoimat. Tervetuloa tutustumaan!
Synsam
Synsam

Synsam

Ota 2, maksa 1 – .
Voimassa 08.06 - 08.07

Tarjoamme edullisemman parin veloituksetta!

Tervetuloa tutustumaan kattavaan kehyksen mallistoomme -meiltä löydät ratkaisut kaikkiin näkemisen tarpeisiin!
Synsam
Synsam

Synsam

Synsam Lifestyle -sopimus – -20% kuukausihinnoista
Voimassa 08.06 - 08.07

3 ensimmäistä kk veloituksetta

Synsam Lifestyle -sopimuksella helposti ja huolettomasti lasit joka tilanteeseen, kiinteään kk -hintaan sisältyy kaikki mitä tarvitset. Tervetuloa liikkeeseen tutustumaan!
Synsam
Synsam

FÖÖNI

KESÄLOMALENTOTARJOUKSET! – Kesän lennot alkaen 49€!
Voimassa 11.05 - 05.07

Tarjouksia löytyy niin junioreille kuin koko porukallekin!
- juniorit 49€
- aikuiset 59€
- juniori ja aikuinen 99€
- kaksi aikuista 109€
- koko perhe / porukka 245€

Tarjoushinnat saatavilla kesän suoravarauksiin ajalle 6.6.-14.8.2022
FÖÖNI
FÖÖNI