REDIn palveluita poikkeustilanteeseen

Vallitseva poikkeustilanne vaikuttaa meidän kaikkien arkeen ja kaiken keskellä me REDIssä pyrimme varmistamaan teille välttämättömien palveluiden saannin. Tälle sivulle olemme koonneet REDIn liikkeiden, ravintoloiden ja palveluiden tarjontaa. Pyrimme pitämään listan mahdollisimman ajantasalla, mutta nopeasti muuttuvissa tilanteissa emme välttämättä pysty sitä takaamaan. Kiitos ymmärryksestä.

Kaikki palvelevat liikkeet, ravintolat ja kahvilat löydät täältä.

 

Arjen välttämättömät palvelut

Ruokakaupat ja apteekki palvelevat jokaisena viikonpäivänä. Aukioloajat saattavat poiketa normaalista, joten tarkistathan päivitetyt liikekohtaiset aukioloajat alla olevista linkeistä.

Apteekki
Täyden palvelun apteekki palvelee REDIn K1.kerroksessa.

Faunatar
Rakkaat lemmikkimme kaipaavat yhtä paljon huolenpitoa kuin mekin. Faunattaresta löydät kaiken mitä lemmikkisi tarvitsee ja vähän enemmänkin. Tiesitkö, että Faunatar tarjoaa myös kotiinkuljetusta? Sijainti: K1.kerros, Lidlin vieressä.

Game House
Ajanvieton mestareilta löydät uusimpien konsoli- ja PC-pelien sekä tarvikkeiden lisäksi myös mm. Lautapelit, Nerf-aseet ja muut lelut, Magic The Gathering- sekä Pokemon-kortit, elokuvat sekä kaikkea muuta pelaamiseen liittyvää, mitä ikinä tarvitsetkaan! Sijainti: 2.kerros, Espresso Housen lähellä.

K-Market
Pieni kauppa, laaja valikoima. K-Market sijaitsee 1.kerroksessa eli katutasossa ja sisäänkäynti on ulkokautta Kalasatamankadun pohjoispäädystä.

K-Supermarket
Suuri ja tilava, pientuottajia esiintuovalla valikoimalla varustettu ruokakauppa sijaitsee REDIn K1.kerroksessa. Kauppiaamme toivovat, että riskiryhmään kuuluvat asioisivat arkisin klo 8-9 välillä, jotta he voivat taata mahdollisimman turvallisen kaupassa käynnin.

Lidl
Toinen suuri ja tilava ruokakauppa sijaitsee samassa kerroksessa eli K1.kerroksessa. Lidlissä saat hoidettua muitakin tarpeita kuin ruokaostoksia, sillä valikoima on niin kattava. Lidlin kassojen vieressä sijaitsee myös SmarPost-automaatti, josta voit noutaa verkkokauppatilauksiasi tai muita paketteja ilman ihmiskontakteja.

Ruohonjuuri
Luomuruokaa, terveystuotteita, superfoodeja, luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita: niitä kaikkia ovat Ruohonjuuren hyllyt pullollaan. Sijainti: K1.kerros, Suomalaisen Kirjakaupan vieressä.

Saiturinpörssi
Saiturinpörssistä löydät kaikkea mitä arjessasi saatat tarvita. Sijainti: K1.kerros, Apteekin vieressä.

Sol-pesulapalvelut
Siivous ja hygieniasta huolehtiminen on äärimmäisen tärkeää vallitsevassa tilanteessa. Sol-pesula palvelee normaalisti ja sen lisäksi heillä on 24/7-asiakaspalvelu, jonne voit soittaa jos tarvitset koronasiivousvinkkejä: puh. 020 570 0200 / asiakaspalvelu@sol.fi. Sijainti: K1.kerros, K-Supermarketia vastapäätä.

Specsavers
Specsavers on avoinna huolehtiakseen näöstäsi ja silmiesi hyvinvoinnista myös poikkeustilanteessa. Heidän optikkonsa ovat apunasi, kun tarvitset kiireellistä näönhuoltoa: tarvitset uudet silmälasit rikkinäisten tai kadonneiden tilalle, et näe nykyisillä silmälaseillasi tai näössäsi tuntuu olevan jotain poikkeavaa, sinut on lähetetty optikolle toisen terveydenhuollon ammattilaisen toimesta tai työskentelet kriittisissä työtehtävissä ja sinulla on näköongelmia. Sijainti: K1.kerros, Apteekin ja K-Supermarketin välissä.

Suomalainen kirjakauppa
Mietitkö mitä tekisit kotona? Suomalainen Kirjakauppa tarjoaa elämyksiä, hyötyä ja sisältöä elämän kaikissa vaiheissa ja tilanteissa. Täältä löydät kirjat, taide- ja askartelutarvikkeet, pelit ja ajanvietot sekä tarvikkeet niin opiskeluun kuin etätoimistoonkin. Kaupanpäälle saat vielä sinulle sopivimmat lukuvinkit! Sijainti: K1.kerros Ruohonjuuren vieressä.

Urban Green -kukkakauppa
Hae kotiisi hieman piristystä ja moikkaa samalla itse suloisuutta eli kukkakauppias Kitan bordercollie Simoa. Urban Green palvelee paikan päällä sekä verkkokaupassa. Sijainti: 1.kerros, infopisteen takana.

Palveluita poikkeustilanteeseen

Ravintolat & kahvilat - nouda tai tilaa kotiinkuljetus

Coffee Time
Coffee Time on kahvila, jossa yhdistyy idän ja lännen maittavimmat kahvi- ja jälkiruokaelämykset! Heiltä löydät teet ja kahvit, jotka vastaavat vaativimpiinkin vaatimuksiin. Makuja on kaikille! Sijainti: K1.kerros, Apteekin edessä

Espresso House
Espresso House jatkaa maailman parhaan kahvinautinnon tarjoamista. Hae herkulliset juomat ja syötävät mukaan tai osta tuoreet kahvipavut kotiisi! Sijainti: 2.kerros.

Food Market
Food Marketin jengi valmistelee päivittäin ”koronaspessua” tarjoiltavaksi ulkona ruokakärrystään. Tarjoilu tehdään kahdessa erässä, lounasaikaan klo 11-13 ja päivällisaikaan klo 16-18. Ruokakärry sijaitsee Englantilaisaukion puolella REDIn sisäänkäynnin vieressä, mistä annokset voi noutaa minimikontaktilla. Maksut vain kortilla tai tasarahalla. Muistakaa pitää etäisyyttä muihin noutojen aikana ja vain yksi kerrallaan tiskille. Linkit ja lisätiedot tulevat heti kun Food Market on saanut verkkosivut valmiiksi, mutta ennen sitä käy rohkeasti hakemassa sapuskat kärryltä! Sijainti: 1.kerros.

Intialainen ravintola Haweli
Pohjois-Intiasta vaikutteita saanut Haweli tarjoaa asiakkailleen monipuolisia herkkuja eri puolilta Intiaa. Perinteiset tandoori-ruoat, tikat sekä masalat ovat takuuvarmoja makuelämyksiä. Sijainti: K1.kerros.

Jungle Juice Bar
Terveelliset smoothiet kotiinkuljetettuna tai take-awayna. Jungle Juice Barilla on myös menossa kampanja, jonka kautta kuka tahansa voi osoittaa tukensa arjen sankareillemme eli terveydenhuollon ammattilaisille. Lue lisää ja osallistu täällä. Sijainti: 2.kerros.

Kotipizza
Karanteenin aikana voit perheesi kanssa keskustella: kuuluuko ananas pizzaan? Tilaa vaikka molemmat versiot ja kokeile itse! Kotipizzalla on oma kotiinkuljetus, joten tee tilaus kätevästi heidän verkkosivuiltaan. Sijainti: K1.kerros.

Ravintola Pomo D’or
Suussasulavia italialaisia herkkuja tarjoileva Pomo D’or on auki! Laadukkaista raaka-aineista tunnetut ruoat valmisteen mm. puuhiiligrillissä sekä aidossa napolilaisessa pizzauunissa. Viikottain vaihtuvan menun näet Pomo D’orin Facebookista ja tilauksen voit tehdä soittamalla numeroon 040 180 6656 tai Woltin kautta. Sijanti: 1.kerros, Sköne.

Ristorante Il Siciliano
Kukaan ei tunne Sisilian makuja paremmin kuin sisilialainen itse. Ehkä jo arvaatkin Sicilianon väen olevan sieltä! He tarjoavat Sisilian ja koko Italian ruokakulttuurin keitoista pastoihin, pizzoista risottoihin ja jälkiruokiin. Sijainti: 2.kerros, Robert’s Coffeen vieressä.

Robert’s Coffee
REDIn Robert’s Coffeessa uskotaan, että niinkin pieni asia kuin hyvä kuppi kahvia voi saada aikaiseksi positiivisen kierteen ja tehdä ihmeitä. He ovat tuoneet myyntitiskinsä kahvilan sisäänkäyntiin, jotta saisit nopeasti ja vaivattomasti valittua lempiherkkusi ja laadukkaat kahvit matkaan. Sijainti: 2.kerros.

Social Burgerjoint
Arjen pelastus: suussasulava burgeri! Tilaa kotiintoimitettuna Woltin kautta tai nouda näppärästi paikanpäältä! Sijainti: K1.kerros.

Subway
Subi® – valintojesi mukainen, suussa sulava täytetty leipä. Tilaa kotiinkuljetettuna Woltilla tai nouda paikanpäältä! Sijainti: K1.kerros.

Palveluita poikkeustilanteeseen

Verkkokaupat

Clas Ohlson
Tiesitkö, että voit ostaa nyt jo yli 200 Clas Ohlsonin tuotetta Woltin kautta pääkaupunkiseudulla? Clasun Wolt-valikoimsta löydät laajasti erilaisia arjen tarvikkeita paristoista kuumemittariin ja puhelimen latureihin.

Chjoko
REDIn suklaataiturit ovat luoneet uuden ensiapupakkauksen koteihin: suklainen karanteenibox! Sisältää Helsingissä käsintehtyjä konvehteja, pääsiäismunia ja kaikkea muuta suklaista. Tilaukset Chjokon verkkokaupasta tai soittamalla numeroon 040 019 9869.

Figulus
Kotikaranteenissa jokainen tarvitsee tekemistä ja Figuluksen valikoima sopii tilanteeseen täydellisesti. Valikoimaan kuuluuvat korutarvikkeet, langat ja muut askartelutarvikkeet. Figuluksen myymälä on toistaiseksi suljettu, mutta verkkokauppavalikoima päivittyy nyt ahkerasti. Figuluksen verkkokauppa palvelee täällä, mutta olethan Katariinaan ja henkilökuntaan yhteydessä jos et löydä haluamaasi tuotetta – he auttavat löytämään sen!

Life
Life REDIn myymälä helpottaa ostosten tekoa tarjoamalla sinulle vaihtoehdon tehdä liikkeeseen puhelintilauksen soittamalla numeroon 050 477 6344. Lifen henkilökunta pakkaa tuotteet valmiiksi ja voit nopeasti maksaa tuotteet noudon yhteydessä.

Palveluita poikkeustilanteeseen

Pentik

Kesäkuun klubietu -20% – Etu Ystäväklubilaisille 1.-14.6.
Voimassa 01.06 - 14.06

Olethan jo ystävä?

Kesäkuussa Ystäväklubin etutuotteina ovat normaalihintaiset froteepyyhkeet, laudeliinat sekä vuodevaatteet, joilla päivitetään kodin tai vaikkapa kesämökin ilme raikkaisiin tunnelmiin.
Pentik
Pentik

Saiturinpörssi

SAITURIN HUIPPUTARJOUKSET – Viikkotarjouksemme ovat voimassa
Voimassa 31.05 - 06.06

Su-La 31.5.-6.6.2020

Tässä muutama poiminta Saiturinpörssin mahtavista viikkotarjouksista!

Kaikki tarjouksemme löydät kotisivuiltamme: www.saiturinpörssi.fi
Saiturinpörssi
Saiturinpörssi

Pentik

Uusi myymälä avattu! – Myymälämme on jälleen avoinna!
Voimassa 28.05 - 14.06

Olemme avanneet myymälän uusissa myymälätiloissa Skönen 2. kerroksessa Stadiumia vastapäätä. Tervetuloa ostoksille!
Pentik
Pentik

Silmäasema Helsinki REDI

Kaikki silmälasit -40% – Tervetuloa!
Voimassa 27.04 - 18.06

Kaikki silmälasit –40 %
Silmäasema palvelee! Juuri nyt tarjoamme kaikki silmälasit 40 prosentin alennuksella. Tervetuloa valitsemaan sinulle sopivat kehykset ja linssit laajasta valikoimastamme!
Silmäasema Helsinki REDI
Silmäasema Helsinki REDI

Silmäasema Helsinki REDI

Kaikki aurinkolasit -40% – Tervetuloa!
Voimassa 27.04 - 18.06

Kaikki aurinkolasit -40 %
Silmäasema palvelee! Juuri nyt kaikki aurinkolasit –40 %, voimakkuuksilla tai ilman. Laajasta merkkivalikoimasta löydät vaihtoehdot niin urheiluun kuin vapaa-aikaan.
Silmäasema Helsinki REDI
Silmäasema Helsinki REDI