REDIn palveluita poikkeustilanteeseen

Vallitseva poikkeustilanne vaikuttaa meidän kaikkien arkeen ja kaiken keskellä me REDIssä pyrimme varmistamaan teille välttämättömien palveluiden saannin. Tälle sivulle olemme koonneet REDIn liikkeiden, ravintoloiden ja palveluiden tarjontaa. Pyrimme pitämään listan mahdollisimman ajantasalla, mutta nopeasti muuttuvissa tilanteissa emme välttämättä pysty sitä takaamaan. Kiitos ymmärryksestä.

Kaikki palvelevat liikkeet, ravintolat ja kahvilat löydät täältä.

 

Arjen välttämättömät palvelut

Ruokakaupat, apteekki sekä Terveystalo palvelevat jokaisena viikonpäivänä. Aukioloajat saattavat poiketa normaalista, joten tarkistathan päivitetyt liikekohtaiset aukioloajat alla olevista linkeistä.

Apteekki
Täyden palvelun apteekki palvelee REDIn K1.kerroksessa.

Faunatar
Rakkaat lemmikkimme kaipaavat yhtä paljon huolenpitoa kuin mekin. Faunattaresta löydät kaiken mitä lemmikkisi tarvitsee ja vähän enemmänkin. Tiesitkö, että Faunatar tarjoaa myös kotiinkuljetusta? Sijainti: K1.kerros, Lidlin vieressä.

Game House
Ajanvieton mestareilta löydät uusimpien konsoli- ja PC-pelien sekä tarvikkeiden lisäksi myös mm. Lautapelit, Nerf-aseet ja muut lelut, Magic The Gathering- sekä Pokemon-kortit, elokuvat sekä kaikkea muuta pelaamiseen liittyvää, mitä ikinä tarvitsetkaan! Sijainti: 2.kerros, Espresso Housen lähellä.

K-Market
Pieni kauppa, laaja valikoima. K-Market sijaitsee 1.kerroksessa eli katutasossa ja sisäänkäynti on ulkokautta Kalasatamankadun pohjoispäädystä.

K-Supermarket
Suuri ja tilava, pientuottajia esiintuovalla valikoimalla varustettu ruokakauppa sijaitsee REDIn K1.kerroksessa. Kauppiaamme toivovat, että riskiryhmään kuuluvat asioisivat arkisin klo 8-9 välillä, jotta he voivat taata mahdollisimman turvallisen kaupassa käynnin.

Lidl
Toinen suuri ja tilava ruokakauppa sijaitsee samassa kerroksessa eli K1.kerroksessa. Lidlissä saat hoidettua muitakin tarpeita kuin ruokaostoksia, sillä valikoima on niin kattava. Lidlin kassojen vieressä sijaitsee myös SmarPost-automaatti, josta voit noutaa verkkokauppatilauksiasi tai muita paketteja ilman ihmiskontakteja.

Ruohonjuuri
Luomuruokaa, terveystuotteita, superfoodeja, luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita: niitä kaikkia ovat Ruohonjuuren hyllyt pullollaan. Sijainti: K1.kerros, Suomalaisen Kirjakaupan vieressä.

Saiturinpörssi
Saiturinpörssistä löydät kaikkea mitä arjessasi saatat tarvita. Sijainti: K1.kerros, Apteekin vieressä.

Sol-pesulapalvelut
Siivous ja hygieniasta huolehtiminen on äärimmäisen tärkeää vallitsevassa tilanteessa. Sol-pesula palvelee normaalisti ja sen lisäksi heillä on 24/7-asiakaspalvelu, jonne voit soittaa jos tarvitset koronasiivousvinkkejä: puh. 020 570 0200 / asiakaspalvelu@sol.fi. Sijainti: K1.kerros, K-Supermarketia vastapäätä.

Suomalainen kirjakauppa
Mietitkö mitä tekisit kotona? Suomalainen Kirjakauppa tarjoaa elämyksiä, hyötyä ja sisältöä elämän kaikissa vaiheissa ja tilanteissa. Täältä löydät kirjat, taide- ja askartelutarvikkeet, pelit ja ajanvietot sekä tarvikkeet niin opiskeluun kuin etätoimistoonkin. Kaupanpäälle saat vielä sinulle sopivimmat lukuvinkit! Sijainti: K1.kerros Ruohonjuuren vieressä.

Terveystalo
Syksyllä REDIssä avautunut Terveystalo palvelee viikon jokaisena päivänä REDIn 3.kerroksessa, XXL:n vieressä. Muistathan noudattaa terveyshuollon antamia ohjeita, jotka voit lukea täältä.

Urban Green -kukkakauppa
Hae kotiisi hieman piristystä ja moikkaa samalla itse suloisuutta eli kukkakauppias Kitan bordercollie Simoa. Urban Green palvelee paikan päällä sekä verkkokaupassa.

Palveluita poikkeustilanteeseen

Ravintolat & kahvilat

Chalupa
Chalupan meksikolaiset maut hyppysissäsi, tee tilaus ja nouda paikanpäältä tai kotiinkuljetettuna Woltilla. Sijainti: K1.kerros.

Espresso House
Espresso House jatkaa maailman parhaan kahvinautinnon tarjoamista. Hae herkulliset juomat ja syötävät mukaan tai osta tuoreet kahvipavut kotiisi! Sijainti: 2.kerros.

Food Market
Food Marketin jengi valmistelee päivittäin ”koronaspessua” tarjoiltavaksi ulkona ruokakärrystään. Tarjoilu tehdään kahdessa erässä, lounasaikaan klo 11-13 ja päivällisaikaan klo 16-18. Ruokakärry sijaitsee Englantilaisaukion puolella REDIn sisäänkäynnin vieressä, mistä annokset voi noutaa minimikontaktilla. Maksut vain kortilla tai tasarahalla. Muistakaa pitää etäisyyttä muihin noutojen aikana ja vain yksi kerrallaan tiskille. Linkit ja lisätiedot tulevat heti kun Food Market on saanut verkkosivut valmiiksi, mutta ennen sitä käy rohkeasti hakemassa sapuskat kärryltä! Sijainti: 1.kerros.

Jungle Juice Bar
Terveelliset smoothiet kotiinkuljetettuna tai take-awayna. Jungle Juice Barilla on myös menossa kampanja, jonka kautta kuka tahansa voi osoittaa tukensa arjen sankareillemme eli terveydenhuollon ammattilaisille. Lue lisää ja osallistu täällä. Sijainti: 2.kerros.

Kotipizza
Karanteenin aikana voit perheesi kanssa keskustella: kuuluuko ananas pizzaan? Tilaa vaikka molemmat versiot ja kokeile itse! Kotipizzalla on oma kotiinkuljetus, joten tee tilaus kätevästi heidän verkkosivuiltaan. Sijainti: K1.kerros.

RAX Pizzabuffet
REDIn ravintolakattauksen uusin tulokas tarjoaa jokaiselle syöjälle vaihtoehtoja oman maun mukaan. RAXin ruokia voit tilata Woltin sekä Foodoran kautta tai tehdä tilauksen heidän oman Restis-sovelluksensa kautta ja käydä noutamassa tilauksen nopeasti ja näppärästi. Sijainti: 1.kerros.

Robert’s Coffee
REDIn Robert’s Coffeessa uskotaan, että niinkin pieni asia kuin hyvä kuppi kahvia voi saada aikaiseksi positiivisen kierteen ja tehdä ihmeitä. He ovat tuoneet myyntitiskinsä kahvilan sisäänkäyntiin, jotta saisit nopeasti ja vaivattomasti valittua lempiherkkusi ja laadukkaat kahvit matkaan. Sijainti: 2.kerros.

Social Burgerjoint
Arjen pelastus: suussasulava burgeri! Tilaa kotiintoimitettuna Woltin kautta tai nouda näppärästi paikanpäältä! Sijainti: K1.kerros.

Subway
Subi® – valintojesi mukainen, suussa sulava täytetty leipä. Tilaa kotiinkuljetettuna Woltilla tai nouda paikanpäältä! Sijainti: K1.kerros.

Palveluita poikkeustilanteeseen

Verkkokaupat

Clas Ohlson
Tiesitkö, että voit ostaa nyt jo yli 200 Clas Ohlsonin tuotetta Woltin kautta pääkaupunkiseudulla? Clasun Wolt-valikoimsta löydät laajasti erilaisia arjen tarvikkeita paristoista kuumemittariin ja puhelimen latureihin.

Chjoko
REDIn suklaataiturit ovat luoneet uuden ensiapupakkauksen koteihin: suklainen karanteenibox! Sisältää Helsingissä käsintehtyjä konvehteja, pääsiäismunia ja kaikkea muuta suklaista. Tilaukset Chjokon verkkokaupasta tai soittamalla numeroon 040 019 9869.

Figulus
Kotikaranteenissa jokainen tarvitsee tekemistä ja Figuluksen valikoima sopii tilanteeseen täydellisesti. Valikoimaan kuuluuvat korutarvikkeet, langat ja muut askartelutarvikkeet. Figuluksen myymälä on toistaiseksi suljettu, mutta verkkokauppavalikoima päivittyy nyt ahkerasti. Figuluksen verkkokauppa palvelee täällä, mutta olethan Katariinaan ja henkilökuntaan yhteydessä jos et löydä haluamaasi tuotetta – he auttavat löytämään sen!

Life
Life REDIn myymälä helpottaa ostosten tekoa tarjoamalla sinulle vaihtoehdon tehdä liikkeeseen puhelintilauksen soittamalla numeroon 050 477 6344. Lifen henkilökunta pakkaa tuotteet valmiiksi ja voit nopeasti maksaa tuotteet noudon yhteydessä.

Palveluita poikkeustilanteeseen

Silmäasema Helsinki REDI

Kahdet lasit, yksi hinta – Bonus tuplana
Voimassa 01.04 - 26.04

Kahdet lasit, yksi hinta
Kun ostat silmälasit Silmäasemalta, saat nyt kaupan päälle toiset silmälasit, merkkiaurinkolasit tai piilarit - itselle tai kaverille! Ja tuplasti Bonusta ostoksistasi!
Silmäasema Helsinki REDI
Silmäasema Helsinki REDI

Silmäasema Helsinki REDI

Aurinkolasit -20% – Bonus tuplana
Voimassa 01.04 - 26.04

Kaikki aurinkolasit -20 %
Ota kevät vastaan tyylillä. Silmäasemalta nyt kaikki aurinkolasit kevääseen -20 %, voimakkuuksilla tai ilman. Ja tuplasti Bonusta ostoksistasi!
Lue lisää: https://www.silmaasema.fi/kahdet-lasit-yksi-hinta#aurinkolasit-15
Silmäasema Helsinki REDI
Silmäasema Helsinki REDI

Saiturinpörssi

SAITURIN HUIPPUTARJOUKSET – Viikkotarjouksemme ovat voimassa
Voimassa 30.03 - 04.04

Ma-La 30.3.-4.4.2020

Tässä muutama poiminta Saiturinpörssin mahtavista viikkotarjouksista!

Kaikki tarjouksemme löydät kotisivuiltamme: www.saiturinporssi.fi!
Saiturinpörssi
Saiturinpörssi

Lindex

Sukat Ota 3 maksa 2! – Kaikki naisten ja lasten sukat
Voimassa 09.03 - 30.04

Ota 3 maksa 2!

Tarjous voimassa 30.4.2020 asti. Ei koske tarjoustuotteita eikä pysty yhdistämään muihin alennuksiin.
Lindex

Iittala

Taika Siimes tuotteet-20% – Iittala Store Redissä
Voimassa 17.03 - 14.04

Saat Taika Siimes-sarjan tuotteet nyt 20% alennuksella 14.4. asti Iittala Store Redissä.
Iittala
Iittala