Ylpeästi kotimainen Isku juhlii 90-vuotissyntymäpäivää myös REDIssä

Laadukkaista huonekaluista tunnetulla perheyhtiöllä on meneillään juhlavuosi, joka näkyy ja kuuluu myös REDIssä. Syntymäpäivän aikoihin avataan sekä uusi myymälä että täysin uudistettu tehdas Lahdessa.

Myyntijohtaja Mikko Kuupolla pukkaa kiirettä, vaikka suuri osa muuta Suomea on vielä kesälaitumella. Vuonna 1928 perustettu perheyhtiö juhlii merkkivuottaan ja se tuo mukanaan monenlaista ekstraa.

”Juhlavuosi näkyy myymälöissä erilaisina tarjouksina. Syksyllä meillä tapahtuu paljon isoja asioita. Iskulla on Lahden Mukkulassa yksi Euroopan moderneimmista huonekalutehtaista, jonka investoinnit valmistuvat tänä vuonna. Ja syyskuussa avaamme huippupaikalle REDIn kauppakeskukseen uuden myymälän”.

Kotimaisuus on Iskun vahvuus ja yhtiö jatkaa kolmannen polven johdolla suomalaista yrittäjätarinaa. Kuupon mukaan toista polvea edustava ja itsekin jo lähes 90-vuotias Timo Wikström vierailee edelleen tehtaalla viikoittain.

Iskun kaikki oman tuotannon tuotteet valmistetaan Lahdessa. Yhtiö on investoinut järjestelmiin, logistiikkaan ja työergonomiaan viimeisten kolmen vuoden aikana 25 miljoonaa euroa. Myös yhteistyökumppanit ovat ensisijaisesti kotimaisia.

Mikä suomalaisten kotien sisustuksessa on kuluneina vuosikymmeninä muuttunut?

”Ensimmäiseksi mieleen tulee sohvaryhmä. Ennen ostettiin kerralla koko sarja. Nyt ostetaan sohva ja siihen valitaan kaveriksi vaikkapa kaksi eri väristä ja eri tyylistä lepotuolia”, kertoo Kuuppo.

”Yksittäisenä tuoteryhmänä nukkuminen ja kaikki siihen liittyvä on merkittävästi kasvanut. Asiakkaat ovat myös valmiita maksamaan hyvästä unen laadusta aiempaa enemmän”.

Sisustuksen tarpeet ja toiveet muuttuvat, klassikot pysyvät

Kodin sisustamisesta on tullut harrastus, johon panostetaan aikaa ja rahaa. Mitä Iskusta tullaan etsimään? Mikko Kuupolla on vastaus valmiina – hän tietää, mitä asiakkaat toivovat.

”Nukkuminen, räätälöitävyys ja säilyttäminen. Lisäksi kaikki kalusteet toimitetaan perille valmiiksi koottuina, jolloin niistä pääsee nauttimaan heti. Meiltä Iskusta asiakas saa halutessaan täyden palvelun – kuljetus, asennus, kierrätys ja rahoituskin hoituvat meidän kautta”.

Isku tuo lisää väriä elämään ja panostaa räätälöitävyyteen.

”Sisustuslehtien mukaan voisi luulla, että suomalaisissa kodeissa on vain valkoista tai harmaan eri sävyjä. Meillä on kokemusta aivan muusta. Asiakkaat haluavat myös värejä ja siksi REDInkin Iskussa on mahdollisuus valita kalusteiden verhoilu sadoista eri vaihtoehdoista. Meillä on laaja materiaali-, kangas- ja nahkavalikoima. Asiantuntijamme auttavat tarvittaessa jokaista löytämään itselleen sopivan kokonaisuuden”.

Apua saa myös säilytysratkaisuihin.

”Uusien asuntojen huonekoko on usein pienehkö ja niissä on vain vähän valmista säilytystilaa. Me tulemme apuun myös silloin. Räätälöimme säilytysratkaisuja asiakkaiden toiveiden, valokuvien ja mittojen mukaan. Suunnittelemme ja toteutamme ratkaisut alusta loppuun”.

3 x Iskun klassikkotuote

  1. Tuoli 50
  2. Rosario-lepotuoli
  3. Ritz-lepotuoli

Miksi REDIin?

Haluamme olla siellä, missä asiakkaamme ovat. REDI on uuden ajan liikepaikka keskellä kehittyvää ja kasvavaa kaupunkia. Enää ei kodinsisustuksia myydä vain ”pellon reunassa olevissa suurhalleissa”. Toisen kerroksen myymäläämme on helppo tulla oman auton lisäksi myös julkisilla kulkuvälineillä.