Tanskalaista designia, joka ei ota itseään turhan vakavasti

”Jos asiakas ei hymyile, hän ei osta”, uskoo Flying Tiger Copenhagenin Suomen sekä Baltian toiminnoista vastaava Nils Stora.

Siksi suosittu tanskalainen design-ketju ei pelkästään myy tuotteita vaan haluaa yllättää, inspiroida ja tuoda hymyn asiakkaan huulille.

Tölkissä kasvava ihmepapu!

Suu mutrussa onkin liikkeessä melkein mahdotonta asioida. Hauskat ja värikkäät tuotteet huvittavat ja houkuttelevat hypistelemään. Olitpa sitten etsimässä sisustustarvikkeita tai suunnittelemassa juhlia, Flying Tiger Copenhagenista löytyy jotain joka tilanteeseen.

Myymälöihin tulee Storan mukaan joka kuukausi 300 uutta tuotetta juhlakoristeista, sisustustuotteista ja lasten leluista vekottimiin, lahjoihin ja palkittuun muotoiluun. Myymälät on suunniteltu aarteenetsintäretkeksi, läpi kävellessäsi tulet kiertäneeksi kaikki hyllyt.

Edulliset, tasahinnoilla myytävät tuotteet ovat ketjun tavaramerkki. Storan mukaan heidän liikkeessään jokaisella on varaa hemmotellä itseään jollain pienellä kivalla – ja mahdollisuus tuntea olonsa rikkaaksi.

”REDI on uniikki, me olemme uniikki”

Sisustus ja design ovat Tanskan suurimpia vientituotteita, ja Flying Tiger Copenhagenilla on lusikkansa sopassa. Tanskalaista kekseliäisyyttä ja huumorintajua henkivä ketju toimii jo ympäri maailman. Stora myöntää, että alkuvuosina kasvuvauhti oli välillä hengästyttävä, ”mutta nyt olen onnellinen”, hän sanailee positiiviseen tyyliinsä.

Vuoden 2018 aikana Flying Tiger Copenhagen avaa myymälän myös REDIin. Ketjun toiminta perustuu korkeaan myyntivolyymiin, joten myymälät sijoitetaan aina suurten asiakasvirtojen äärelle. REDI oli tässä mielessä Storan mukaan luonnollinen valinta.

”REDI on uniikki, me olemme uniikki. Ja me molemmat haluamme tarjota asiakkaalle jotain ennennäkemätöntä. Sovimme hyvin yhteen”, hän kuvailee.

Kun kysyn suosituimmista tuotteista ja tyypillisistä asiakkaista, Stora hetkeksi vakavoituu.

”Tärkeää ei ole pallo, vaan peli jota pelaat läheistesi kanssa. Uskomme, että suhteet ja kokemukset tekevät ihmiset onnellisiksi. Siksi kaikki tuotteemme kannustavat kaiken ikäisiä leikkisyyteen, luovuuteen ja sosiaaliseen toimintaan.”

Kurkista Instagramista hashtagilla #flyingtiger, millä kaikilla hauskoilla tavoilla ihmiset ympäri maailmaa käyttävät Flying Tiger Copenhagenin tuotteita.

3 x miksi REDI

1. Sijainti: asiakasvirrat tulevat olemaan suuret.
2. REDIn vuokraustiimin kanssa on ollut ilo asioida. Avaamme uusia myymälöitä jatkuvasti, ja arvostamme asioiden aktiivista eteenpäin viemistä.
3. Uskomme, että REDIn asiakkaat tulevat rakastamaan yllätyksiämme, designiamme ja iloista asennettamme. Poistut uuden aarteen kanssa hymy huulillasi.