Moderni kauppahalli kauppakeskuksen sisälle – REDI tarjoaa myös toritunnelmaa

Torit ja kauppahallit ovat helsinkiläisten suosikkiostospaikkoja, joista haetaan tuoreita tuotteita samalla, kun tavataan tuttuja. Nyt sellainen saadaan myös Kalasatamaan!

”Tuomme kauppakeskusympäristöön nyt ensimmäistä kertaa kauppahallikonseptin. Tai lähitorin tai tuoretorin, sopivia nimityksiä on paljon. Monet ovat kysyneet, että miksi ihmeessä, ja me vastaamme, että miksi ei”, hymyilee REDIn vuokrauksen asiantuntija Anu Hautala.

REDIn omalle lähitorille tulee yhteensä 12 myyntipistettä, jotka muodostavat oman alueensa kauppakeskuksen sisällä. Myyntipisteiden koot vaihtelevat 13 ja 16 neliön välillä, ja ne saavat lopullisen muotonsa yritysten käsissä. Yrittäjät saavat itse päättää muun muassa sen, palvelevatko asiakkaita perinteisesti tiskin yli vai tuleeko myyntipisteestä pieni myymälä, johon asiakkaat voivat astua sisään.

Lähitorin yrittäjät ovat perinteisiä kauppahallitoimijoita. Tarjolle tulee muun muassa marjoja ja hedelmiä, pähkinöitä, jäätelöä, leipomotuotteita ja juustoja.

”Alueesta tulee tyylikäs, selkeä, avoin ja toimiva. Olemme liikkeellä kokeiluluonteisesti ja katsomme, miten lähitori toimii kauppakeskuksessa. Tori on aina ollut ihmisten kohtaamispaikka, joten uskomme, että se toimii myös kauppakeskuksen sisällä.”