Proviisori ja koulutettu hieroja – Luontaistuntijan monitoiminainen tuntee hyvinvoinnin monelta kantilta

Avara ja moderni terveyskauppa, jossa on laaja tuotevalikoima ja kattavasti erilaisia terveyspalveluita. Siinä on Luontaistuntija-yrittäjien Mila ja Timo Aronurmen suunnitelma REDIin aukeavan uuden Luontaistuntija-myymälän varalle.

”Haluamme tuoda tullessamme mahdollisimman hyvän tuote- ja palveluvalikoiman, jotta voimme palvella mahdollisimman monenlaisia asiakkaita”, yrittäjäpariskunta kertoo.

Aronurmien kokemuksen mukaan luontaistuotteita käyttävät kaikenikäiset ihmiset, jotka haluavat huolehtia hyvinvoinnistaan ja terveydestään. Asiakaskunnasta erottuvat usein esimerkiksi lähellä olevien kuntosalien käyttäjät.

”Paljon liikkuvat ja urheilevat käyvät hakemassa hyvinvointinsa tueksi esimerkiksi magnesiumia, vitamiineja, rasvahappoja tai superfoodia. Nykyään asiakkaat tietävät erilaisista tuotteista todella paljon itsekin.”

Mila on myymälän sydän

REDIn Luontaistuntijasta saa tuotteiden ja asiantuntevan palvelun lisäksi muun muassa hierontaa, hiusten ja ihon kuntoanalyyseja, hivenaine- ja kivennäisainemittauksia sekä verenpainemittauksia. Myymälä ottaa vaikutteita Milan synnyinmaasta Venäjältä, jossa luontaistuotteet ovat paljon suuremmassa roolissa kuin Suomessa.

”Esimerkiksi monet isot venäläiset apteekit ovat oikeastaan terveystavarataloja, joissa on melkeinpä mitä tahansa terveyteen liittyvää: lääkkeiden ja luontaistuotteiden lisäksi esimerkiksi saunatuotteita, mineraalivesiä, funktionaalisia elintarvikkeita, kuntoiluvälineitä, pyörätuoleja ja monenlaisia palveluita. Olen haaveillut pitkään samanlaisen myymälän avaamisesta”, Mila hymyilee.

REDIn Luontaistuntija-liikkeen valtti on Mila itse. Hän on paitsi yrittäjä, myös koulutettu hieroja ja proviisori.  Asiakkaiden opastaminen ja palveleminen sujuu hyvin laajalla skaalalla.

”Luontaistuotteilla on monenlaisia vaikutuksia, joten niistä voidaan saada apua monenlaisiin asioihin. Niillä saattaa olla myös yhteisvaikutuksia lääkkeiden kanssa, mikä pitää ottaa huomioon, kun ostaa uusia tuotteita. Pystyn auttamaan asiakkaita tässä”, Mila kertoo.

Ruoan ja liikunnan tueksi

Takavuosina luontaistuotteita pidettiin monesti kevyenä humpuukina, mutta nyt niiden arvostus on noussut ihan eri tasolle. Erikoistuneiden myymälöiden lisäksi luontaistuotteita löytyy nykyään myös ruokakaupoista ja apteekeista.

”Hyvinvointi lähtee ruoasta ja liikunnasta, mutta joskus niiden lisäksi tarvitaan vielä ylimääräistä boostausta. Tarjonnan lisääntyminen on hyvä asia, mutta toisaalta ruokakaupoilla ja apteekeilla ei aina ole osaamista opastaa tuotteiden käytössä, verkkokaupoista puhumattakaan”, Mila pohtii.

”Terveyden ylläpitämisen ja hoitamisen pitää olla tutkittua ja turvallista. Kannattaa luottaa tunnettuihin, hyviin tuotemerkkeihin, jotka täyttävät samat normit ja standardit kuin lääkefirmat.”

 

3 X miksi REDI

1. Olemme etsineet tiloja kauppakeskuksesta ja REDI on parhaalla paikalla kulkuyhteyksien solmukohdassa.
2. Kalasataman alue on elinvoimainen ja kasvaa ja kehittyy koko ajan.
3. REDI ei ole enää vain kauppakeskus vaan pikemminkin viihdekeskus, joka tarjoaa kaikenlaista uutta. Ihmiset tulevat sinne viettämään aikaa. Siellä meillä on loistavat mahdollisuudet kehittää myymälää, millaiseksi haluamme.