Bowleja, smoothieita ja terveellisyyttä – Ísey Skyr avaa ensimmäisen baarinsa REDIin

Terveellisistä välipaloista tykkääville on syksyllä luvassa melkoista hemmottelua, kun Ísey Skyr avaa baarinsa REDIssä. Baari on Suomen ensimmäinen Skyr-baari, ja se avautuu REDIn kauppahalliin, joka sekin on Suomen ensimmäinen kauppakeskuksessa oleva kauppahalli.

”Tuotteitamme on totuttu saamaan vaan kaupoista, joten tämä on ihan uusi juttu. Olemme haaveilleet Skyr-baarista jo pitkään ja nyt sen avaamiseen tuli mahdollisuus”, kertoo Ísey Skyrin projektipäällikkö Emilia Eskola tyytyväisenä.

Skyr-baari on sisustusarkkitehti Tiitta Salmenkiven käsialaa, ja luvassa on maanläheistä tunnelmaa. Baariin tulee pari asiakaspaikkaa, mutta Eskola arvelee, että suurin osa asiakkaista nappaa välipalansa mukaan.

”Tarjolle tulee muun muassa Skyr-bowleja eli -kulhoja, smoothieita ja kaikkea, mihin skyr taipuu. Asiakkaat saavat itse valita, millaisia täytteitä haluavat annoksiinsa. Uusimmat maut ovat baarissa aina saatavilla”.

Terveellisyys etunenässä

Suomi on maitotuotteiden luvattu maa, minkä huomaa jo kauppojen maitotuotehyllyn metrimääristä. Toinen vahva trendi on terveellisyys, jolla on valtava vaikutus välipalojen tarjontaan.

”Välipaloissa mennään koko ajan terveellisyys edellä. Välipalojen merkityksestä ja säännöllisten ruoka-aikojen tärkeydestä puhutaan paljon”, Eskola sanoo.

”Uskon, että saamme asiakkaita vauvasta vaariin – kaikkihan me tarvitsemme proteiinia. Sijainti ja kulkuyhteydet tuovat varmasti ihmisiä, jotka ovat menossa kotoa töihin tai töistä kotiin, ja poikkeavat samalla ostamaan terveellisen välipalan mukaansa”.

 

3 X miksi REDI

1. Hyvä mahdollisuus. Pitkään haaveissa ollut Skyr-baari on meille kokeilu, jolle avautui nyt hyvä tilaisuus vuoden määräaikaisen sopimuksen myötä.
2. Sijainti. Tämä on meidän aluettamme, sillä olemme lähtöisin Tukkutorilta.
3. Liikenneyhteydet. REDI on liikenteen solmukohdassa, mikä tuo varmasti paljon säpinää meillekin.