Älykäs vakuutus vahtii kotiasi puolestasi

Digitalisaation hyökyaallossa erilaiset älyratkaisut tekevät arjesta helpompaa, joustavampaa ja no, älykkäämpää. Vai miltä kuulostaa henkivakuutus, joka auttaa sinua syömään terveellisemmin tai kotivakuutus, joka vahtii puolestasi, etteivät tiskikoneen putket vuoda?

LähiTapiola yhdistää uuden teknologian ja digiratkaisut vahvasti ennaltaehkäisevään ajatteluun, minkä tuloksena henki- ja kotivakuuttaminen on nykyään paljon enemmän kuin vahinkojen korvaamista. Heillä uskotaan, että hyvässä henkivakuutuksessa taloudellisen turvan lisäksi huomiota kiinnitetään terveyden vahvistamiseen ja parantamiseen.  Oikeanlainen ravinto, riittävä lepo, stressinhallinta sekä monipuolinen liikunta ovat avaimia hyvinvointiin ja mukavaan arkeen.

”Meille ennakoivien turvallisuus- ja hyvinvointiratkaisujen kehittäminen on erittäin tärkeää. Näistä yksi esimerkki on Älyhenkivakuutus”, kertoo LähiTapiola Pääkaupunkiseudun varatoimitusjohtaja Heikki Pelkonen.

”Me kannustamme elämään terveellisemmin, jotta sairauksilta vältyttäisiin”, jatkaa markkinointi- ja viestintäpäällikkö Laura Kauppinen.

Älyhenkivakuutukseen sisältyy muun muassa sähköinen terveystarkastus, itsevalmennusohjelmat sekä aktiivisuutta ja unenlaatua mittaava ranneke. Rannekkeeseen kertyvää dataa on helppo seurata älypuhelimeen asennettavalla sovelluksella. Ihmisten kiinnostus omasta kehosta ja hyvinvoinnista on näkynyt viime vuosien aikana muun muassa trendiksi nousseen biohakkeroinnin ja itsensä mittaamisen kautta. Rannekkeella kerätty data piirtää tarkan ja reaaliaikaisen kuvan omasta hyvinvoinnista, mikä myös innostaa tekemään parempia valintoja arjessa.

LähiTapiolassa ihmisten lisäksi myös kodit turvataan älykkäästi. Uudessa Älykotivakuutuksessa kotiin asennetaan laitteita ja mittareita, jotka auttavat ennakoimaan ennen kuin isompia vahinkoja ehtii sattua. Älykotijärjestelmä esimerkiksi hälyttää astianpesukoneen hitaasti vuotavasta putkesta ja auttaa korjaamaan tilanteen ennen näkyvien haittojen muodostumista. Hälytykset tulevat näppärästi omaan puhelimeen, jolla myös hallinnoidaan eri laitteita.

Älykkäät vakuutukset tulevat olemaan syksyllä vahvasti esillä myös uudessa REDIn toimipisteessä.

”REDIn toimipisteestä tulee uudentyyppinen ja raikas elämänturvatoimisto. Esimerkiksi lounge-tyyppisissä tiloissa on helppo hoitaa nopeita asioita ja sopia vaikka elämänturvatapaamisesta”, kertoo Pelkonen.

REDIn elämänturvatoimistosta tulee löytymään ajanvarauksella LähiTapiolan täydet palvelut, joihin sisältyy asiantuntijuutta henkivakuuttamiseen, säästämiseen ja sijoittamiseen sekä vahinkovakuuttamiseen.

Sinustako sankari?

Miten muuten voi varautua ennaltaehkäisevästi vahinkoihin? Esimerkiksi kouluttautumalla sankariksi!

Ennaltaehkäisevien tuotteiden ja palveluiden lisäksi LähiTapiola toteuttaa vastuullisuustekoja, joista yksi esimerkki on Sankarikoulutukset. Kaikille avoimissa koulutuksissa on opeteltu paloturvallisuus- ja hätäensiaputaitoja. Syksylläkin pyörivissä Sankarikoulutuksissa keskitytään opettelemaan tärkeimmät hätäensiaputaidot, kuten defibrillaattorin käyttö.

”Tavoitteena on, että ihmiset osaavat toimia hätätilanteissa, jotta vahingot jäisivät mahdollisimman pieniksi tai niiltä vältyttäisiin kokonaan”, Kauppinen kertoo.

Sankariksi kouluttautuminen on ilmaista ja helppoa. Koulutukseen kuuluu ennakkoon käytävä puolen tunnin verkko-opiskelu sekä kolmen tunnin mittainen lähiopetus.

3 X terveempi arki

  1. Riittävä lepo
  2. Monipuolinen liikunta
  3. Terveellinen ravinto

Miksi REDIin?

REDI on uudentyyppinen kauppakeskus, kaikin puolin mahtavien kulkuyhteyksien varrella. Vastaavanlaista ei löydy mistään muualta Suomesta, ja sitä tullaan katsomaan jopa nähtävyytenä. REDIstä puhutaan paljon jo nyt, kun kauppakeskusta vasta rakennetaan, ja puhetta tulee riittämään valtavasti myös sen valmistuttua.