16.8.2018

Suomen ensimmäinen hävikkiruokakauppa REDIin

WeFood ohjaa vuodessa arviolta 50 000 kiloa elintarvikkeita roskiksen sijaan parempiin suihin. Myymäläpäällikön ja yli satapäisen vapaaehtoisjoukon voimin pyörivä hävikkiruokakauppa haluaa myös vaikuttaa ihmisten asenteisiin: mitä lähempänä ruoka on sydäntä, sitä kauempana se on roskiksesta. Tavoitamme WeFood-kaupan tuoreen myymäläpäällikön Eveliina Pölläsen haastatteluun toisessa kädessään mittanauha ja toisessa puhelin. Pöllänen on juuri tilaamassa kalusteita syyskuun 20. päivä aukeavaan myymälään – kierrätettyinä, tottakai. ”Olemme rakentamassa houkuttelevaa ja kaunista myymälää. Hävikkiruoka mielletään helposti kuivahtaneiksi leiviksi ja nahistuneiksi porkkanoiksi,…

Lue lisää